
رد پای Dofoil
در این بین، ۷۳ درصد از این تروجان ها از روسیه منشا گرفته اند؛ پس از آن ترکیه و اوکراین به ترتیب با ۱۸ و ۴ درصد در رتبه های بعدی ارسال این تروجان ها قرار دارند.
اگر چه Dofoil برای اجرای بدافزار استخراج
بر اساس توضیح شرکت مایکروسافت، Dofoil، آخرین خانواده بدافزاری می باشد که در حملات خود از همکاری استخراج گران رمزارز ها نیز استفاده می کند. این بدافزار، بازار استخراج ابری NiceHash را که از انواع مختلف رمزارز ها پشتیبانی می کند، به کار می گیرد. در همین رابطه شرکت مایکروسافت اشاره می کند که نمونه هایی از این نرم افزار که تحت بازرسی قرارگرفته اند، استخراج رمزارز های Electroneum
بدافزار ها، تهدید همیشگی کاربران

اخیرا، کریپتوجکینگ یا استفاده مخفیانه از قدرت محاسباتی کاربران برای استخراج رمزارز، بیش از پیش شیوع پیدا کرده است؛ به طوری که تا ماه ژانویه ۲۰۱۸، بیش از ۵۵ درصد شرکت های تجاری سراسر دنیا تحت تاثیر این گونه حملات قرار گرفته اند.
در اواسط ماه فوریه، یک اسکریپت (کد دستوری) استخراج رمزارز مخرب به یک نرم افزار کمک به افراد نابینا و دارای اختلال بصری شاغل در اینترنت تزریق (inject) شد که بیش از ۵ هزار وب سایت از جمله پایگاه اینترنتی دولت انگلستان را تحت تاثیر قرار داد.
پیش از این و در اوایل ماه فوریه، یک بدافزار استخراج مونرو