video thumb

سوئیس رتبه اول کشورهای دوستدار بلاک چین را به خود اختصاص داد

سوئیس توانست رتبه اول کشورهای دوستدار ارزهای دیجیتالی در اروپا را به خود اختصاص دهد. طی نتایج مطالعاتی که در کنفرانس «بلک شو» منتشر شد، سوئیس در صدر کشورهای اروپایی قرار گرفت که پذیرای سرمایه‌گذاران و شرکت‌های حوزه بلاک چین اند. 

جبل الطارق و مالت نیز به ترتیب در رده‌های دوم و سوم قرار گرفتند. در این رده‌بندی که از میان ۴۸ کشور اروپایی  انجام شد، فاکتورهایی نظیر آئین نامه‌های پیرامون ICOها، آئین نامه‌های ارزهای دیجیتالی به‌عنوان یک روش پرداخت و چهارچوب‌های مالیاتی در حوزه کریپتو

سوئیس در صدر کشور‌های دوستدار بلاک چین

سوئیس همواره به‌عنوان یکی از کشورهای دوستدار ارزهای دیجیتال شناخته می‌شده. ایجاد «دره کریپتو» در شهر «زوگ» که به بهشت سرمایه‌گذاران ارزهای دیجیتالی شناخته می‌شود، یکی از کارهایی است که این کشور برای تسهیل سرمایه‌گذاری انجام داده است؛ علت نام‌گذاری این دره نیز به سبب معافیت‌های بسیاری است که برای این سرمایه‌گذاران مهیا شده. جبرالطارق هم به‌واسطه جذب دویست ICO و برنامه‌هایش برای ایجاد صرافی GBX، از کشورهای دوستدار بلاک چین نام گرفته. مالت هم با سخت «جزیره بلاک چین »، پذیرای صرافی‌های بزرگی نظیر «بایینس» و «اوکس» است.

در حاشیه این کنفرانس از نظرسنجی‌ای رونمایی شد که به‌واسطه اپلیکیشن بلاک چینی Polys، انجام می‌شود. این نظرسنجی پیرامون شرکت‌ها و زنان پیشگام در حوزه بلاک چین

در آغاز فوریه، کمیسیون اروپا خبر از آغاز به‌کار نهاد نظارتی بلاک چین و انجمن مربوطه آن شد که برای یکپارچه‌سازی اقتصاد بلاک چینی ایجاد شده است.

جشنواره در بلاگ
خرید تتر در بلاگ
پرفکت مانی در بلاگ