با توجه به گزارش بانک مرکزی روسیه، کلاهبرداران این کشور به ندرت از ارزهای دیجیتال برای برداشت پول های سرقت شده استفاده می کنند. گفتنی است که این خبر در روز ۲۱ ژوئن توسط خبرگزاری محلی TASS گزارش شده است.
آرتم سیچوف (Artem Sychev)، معاون اول بخش امنیت اطلاعات بانک مرکزی روسیه در گفتگو با TASS عنوان کرد که بانک مرکزی بر روی روش های اخذ وجوه نظارت دارد و اقدامات حافظتی بیشتری را در این رابطه به کار می گیرد. در هر بانک، مجرمان بیشتر ترجیح می دهند که پول سرقت شده را به پول نقد تبدیل کنند تا اینکه بخواهند آنها را با استفاده از ارز دیجیتال برداشت کنند. سیچوف عنوان کرد:
در دولت فدرال روسیه، برداشت پول های سرقت شده با استفاده از ارزهای دیجیتال به ندرت اتفاق می افتد. این مسئله درست است که گاهی اوقات، از ارزهای دیجیتال برای برداشت وجوه استفاده می شود، اما در حال حاضر چنین چیزی به طور گسترده کاربرد ندارد، زیرا برای یک کلاهبردار دریافت پول به صورت نقدی بسیار راحت تر می باشد.
سیچوف ادامه داد که کلاهبرداران از کارت بانکی برای برداشت پول سرقت شده استفاده می کنند، با این وجود این کار برای بیش از دو تا چهار بار مورد استفاده قرار نمی گیرد. سیچوف ادامه داد:
این مهم نیست که چه فناوریای در آینده نزدیک توسعه می یابد، هوش مصنوعی باشد یا روباتیک. برای ما مهم است از تکنولوژی ها و روش هایی که یک کلاهبردار می تواند نه تنها برای حمله، بلکه همچنین برای برداشت پول استفاده می کند نیز آگاهی داشته باشیم. در آن صورت توجه ما به آن سو جلب خواهد شد. به عنوان مثال، اگر ببینیم که کلاهبرداران از بعضی از کانال های خاص برای برداشت پول استفاده می کنند، به این ترتیب ما نیز اقدامات حفاظتی بیشتری را به کار خواهیم گرفت.
همانطور که اخیرا گزارش داده شد، Chainalysis شرکت هوشمند بلاک چین ادعا کرد که ۶۴ حملات باج افزاری نظیر پول شویی از طریق صرافی های ارزهای دیجیتال رخ می دهد. ۱۲ درصد حملات باج افزاری از طریق خدمات تلفیقی، ۶ درصد از طریق شبکه های همتا به همتا رخ می دهد. در حالی که سایرین از ارائه دهندگان سرویس های تجاری یا سایت های وب تاریک استفاده می کردند. گفتنی است که روش ۹ درصد از حملات باج افزاری نامعلوم است.
گزارش دیگری از Chainalysis آشکار کرده که حداقل ۹۵٪ از جرایم ارزهای دیجیتال که به طور قانونی مورد بررسی قرار گرفته، با استفاده از بیت کوین صورت گرفته است. جاناتان لوین (Jonathan Levin)، مدیر ارشد عملیاتی این شرکت عنوان کرد که اجرای قانون نیازمند رویکردهای پیچیده تری برای مقابله با شبکه های تاریک است.