«مایک نووگراتز»، بنیانگذار شرکت ارزی دیجیتال «گلکسی دیجیتال» در اظهر نظر اخیر خود پیش بینی کرد که قیمت بیت کوین همچنان راه طولانی در رسیدن به درخشش واقعی و بهره برداری از پتانسیل بالای خود دارد.
نووگراتز که این سخنان را در مصاحبه با بلومبرگ مطرح می کرد، گفت که رسیدن قیمت بیت کوین به رقم ۱۴ هزار دلار و عقبگرد آن به بازه ۱۱ هزار دلاری بخشی از روند تاریخی حرکت این ارز محسوب می شود. وی همچنین پیش بینی کرد که قرار گرفتن بیت کوین در بازه ۱۰ الی ۱۴ هزار دلار نشانگر ورود بیت کوین به مرحله جدید از قیمت پایدار شده بوده و افزایش قیمت این ارز دیجیتال در مراحل بعدی افزایش خواهد یافت.
وی تاکید کرد: من به فروش بیت کوین فکر نمیکنم، چون قیمت این ارز در مراحل بعدی به بالای ۱۴ هزار دلار افزایش خواهد یافت. من فکر می کنم که در مرحله بعد، قیمت بیت کوین به حدود ۲۰ هزار دلار افزایش خواهد یافت و فکر نمیکنم که این کار بیش از سه ماهه آخر سال جاری میلادی به طول بینجامد.
این بانکدار بیت کوینی در ادامه سخنان خود، افزایش قیمت بیت کوین در بازار را پیرو یک روند کاملا منطقی دانسته و در خصوص ورود لیبرا به عنوان ارز دیجیتال رسمی فیس بوک به بازار با همکاری شرکت های بزرگی چون ویزا و مستر کارت گفت: در خصوص بزرگترین شرکت های موجود در دنیا، که حتی ما شاهد سرمایه گذاری دانشگاه های یاله، هاروارد و استنفورد در این عرصه نیز هستیم، همه نشانگر ورود سازمان یافته و و چارچوب مند به عرصه ارزهای دیجیتال است.
به گفته نووگراتز، در بلند مدت بیت کوین به چیزی شبیه به طلای دیجیتال بدل خواهد شد و حدس ما این است که قیمت این ارز دیجیتال به بالاتر ۴۰ هزار دلار و قیمت بسیار بالاتر از قیمت فعلی آن افزایش خواهد یافت.
وی همچنین تاکید کرد که با وجود سرمایه ۸٫۵ ترلیون دلاری در بازار ارزهای دیجیتال، بیت کوین همچنان راه طولانی برای رسیدن به قیمتی بسیار بالاتر از رقم فعلی در پیش دارد.
این شخصیت برجسته بازار ارزهای دیجیتال در خصوص ارزهای مطرح دیگر بازار همچون اتریوم نیز پیش بینی کرد که آنها نیز در پی افزایش قیمت بیت کوین، با افزایش قیمت مواجه خواهد شد. با این حال، پیشرفت قیمت کمتر آلتکوین ها به نسبت بیت کوین در بازار، خود نشانگر روند منطقی افزایش قیمت ها است.
وی همچنین در خصوص روند قانونگذاری و تنظیم مقررات مربوط به فعالیت ارزهای دیجیتال در بازار نیز گفت که آمریکا در اجرای این روند با شکست مواجه شده است. اما ورود بزرگان مالی جهان مانند ویزا و مستر کارت به عرصه بازار ارزهای دیجیتال، خود آغازگر روندی جدید برای قانونگذاری در این عرصه محسوب شده و حضور این بزرگان در بازار نیز نیازمند تنظیم مقررات دقیق خواهد بود.