video thumb

با وجود راه‌اندازی ارز واحد اکو، علاقه‌ی آفریقایی‌ها به ارزهای دیجیتال کماکان باقی است!

رهبران ۱۵ کشور آفریقایی سر راه اندازی ارز واحد این قاره به توافق رسیدند. گفتنی است؛ گروه بزرگی از کشورهای غرب آفریقا در نظر دارند که تا سال ۲۰۲۰، یک ارز فیات واحد به نام اکو (eco) برای خود داشته باشند. پس از یک جلسه در آبوجا که در ۲۹ ژوئن بین ۱۵ عضو منطقه ای در غرب آفریقا برگزار شد، اجرای یک ارز واحد جدید، پس از سال ها بحث درباره یک واحد پولی مشترک سرانجام مورد توافق قرار گرفت. با وجود بحث در مورد اکو و عدم ثبات اقتصادی درون این قاره‌‎ی بزرگ، آفریقایی ها همچنان هم علاقه زیادی نسبت به ارزهای دیجیتال از خود نشان می دهند.

۱۵ کشور غرب آفریقا در نظر دارند تا در سال ۲۰۲۰ اکو را به عنوان ارز واحد خود معرفی کنند

در حال حاضر تعدادی از کشورها در قاره بزرگ آفریقا با عدم ثبات اقتصادی مواجه هستند و مشکلاتی در ارتباط با ارزهای مستقل صادر شده دارند. این مسائل، در مناطقی که از تورم ناگهانی رنج می برند مانند سودان جنوبی و زیمبابوه، و کشورهایی که با نوسان پولی پیش بینی نشده روبرو هستند نیز دیده می شود. در بعضی از کشورها شهروندان تمایل دارند تا به جای استفاده از ارز مستقل خود از ارزهای مختلف مانند فرانک سی‌اف‌اِی، یورو و دلار آمریکا برای انجام معاملات استفاده کنند. چند روز پیش، عضو در جامعه اقتصادی دولت های غرب آفریقا (ECOWAS) با یکدیگر به توافق رسیدند تا یک ارز جدید را به نام “اکو” صادر کنند. گفتنی است که این پول واحد برای چندین سال مورد بحث قرار گرفته و قبلا قرار بود که در سال ۲۰۰۰ راه اندازی شود.

۱۵ کشور عضو در جامعه اقتصادی دولت های غرب آفریقا عبارتند از: بنین، بورکینافاسو، کابو ورد، ساحل عاج، گامبیا، غنا، گینه، گینه بیسائو، لیبریا، مالزی، نیجر، نیجریه، سنگال، سیرالئون و توگو.

رسانه های محلی گزارش می دهند با وجود “یک اراده ثابت سیاسی واقعی” در کشورهای عضو، آنها می توانند یک واحد پولی یکسان را اتخاذ کنند. لازم به ذکر است که برخی از دولت های غرب آفریقا در حال حاضر از فرانک سی‌اف‌اِی استفاده می کنند و شش کشور عضو، از جمله نیجریه، لیبریا و غنا، برای مدت زمان زیادی است که با صدور ارزهای چندگانه با مشکلاتی مواجه شده اند. رهبران ECOWAS با آژانس پول غرب آفریقا(WAMA) و بانک های مرکزی منطقه همکاری خواهند کرد تا بتوانند همه امور لازم را تا زمان تصویب این پول واحد در سال ۲۰۲۰ به سرعت انجام دهند. اکو یک ارز دیجیتال نخواهد بود و از فناوری بلاک چین نیز استفاده نخواهد کرد و هدف از صدور این ارز فیات جدید این است که معاملات برون مرزی تقویت تقویت شود و بدون نیاز به تبدیل ارز، مسافران آفریقایی و خارجی در کشورهای فوق پول خود را خرج کنند.

توکانبو افیکویومی (Tokunbo Afikuyomi)، تحلیلگر اقتصادی در گفتگ%D

جشنواره در بلاگ
خرید تتر در بلاگ
پرفکت مانی در بلاگ