سناتور «شراد براون» از اعضای ارشد کمیته بانکداری مجلس سنا آمریکا طی سخنانی در خصوص ارز دیجیتال لیبرا گفت: لیبرا دستور العملی برای افزایش قدرت مشارکت در بازارها و با مشتریان است.
گفته می شود این سخنان سناتور براون از طریق توئیت ویدئویی یکی از شبکه های خبری سیاسی در آمریکا آن هم اندکی پس از آغاز جلسه استماع کمیته بانکی مجلس سنا در خصوص لیبرا به عنوان ارز رسمی فیس بوک منتشر شده است.
وی در عین حال از این موضوع ابراز نگرانی کرد که فیس بوک بخواهد از این طریق مردم را مجبور به استفاده از ارز دیجیتال لیبرا و در نتیجه پیروی از قوانین مصوب خود کند.
وی خطاب به نماینده حاضر فیس بوک در جلسه استماع سنا گفت: اگر فیس بوک صاحبان مشاغل را مجبور به پذیرش کارت های اعتباریشان کند چه؟ آنگاه شما مجبور به استفاده از (ارز) فیس بوک به عنوان تنها ارز حاکم بر بازار خواهید شد. اما در خصوص صاحبان مشاغل کوچک چطور؟ آنها نیز یا باید کارت اعتباری شما را بپذیرند و یا با میلیون ها کاربر فیسبوک که از این کارت ها برای مبادلات تجاری خود استفاده می کنند خدا حافظی کنند.
این نماینده مجلس سنا آمریکا پس از اتمام جلسه استماع کمیته بانکی با فیس بوک به خبرنگاران گفت که امیدوار است بتوانند به یک قانون جامع در خصوص حفظ حریم شخصی در جهت حفاظت از کاربران در برابر شرکت های بزرگ فعال در زمینه تکنولوژی مانند فیس بوک برسند. البته وی در عین حال، نسبت به عملیاتی شدن چنین قانونی ابراز تردید کرد.
در داخل کنگره هم تمامی اعضا در خصوص شیوه رفتار و برخورد با ارزهای دیجیتال با یکدیگر هم صدا نیستند. به عنوان مثال، «ران پال» که ار نمایندگان جمهوری خواه به نام کنگره آمریکا به حساب می آید، به جای ارزهای دیجیتال، نگران تمایل دولت برای حفظ سیطره کامل خود بر بازار و بخش پولی و بانکی است.
وی به تازگی طی سخنانی در همین خصوص گفت: دولت ها همواره به شکلی تاریخی انحصار بخش پول و اعتبار را در دست داشته اند. به همین خاطر هم ما به جای اجازه دادن به بازار برای ادامه فعالیت های عادی خود باید صندوق ذخیره فدرال داشته باشیم. دولت ها خیلی تساهل و تسامح لازم در خصوص موضوع رقابت در بازار ندارند و حتی با هیچ موسسه و یا نهادی که بخواهد با سیطره دلار رقابت کنند هم تسامحی ندارند. به خاطر طلا و نقره شما نمی توانید از آنها (ارزهای دیجیتال) استفاده کنید.