video thumb

صرافی های چینی به دنبال دومین فرصت خود در ژاپن و سایر کشورهای علاقمند به ارزهای رمزگذاری شده هستند

پس از اقدامات سخت گیرانه دولت چین در ماه گذشته صرافی های بیت کوین اکنون بدنبال کشورهای علاقه مند به بیت کوین جهت راه اندازی کسب و کار خود در این کشورها هستند. گزارش ها حاکی از آن است که تعداد نوزده شرکت چینی درخواست مجوز جهت دایر کردن شعبه ای از شرکت خود در ژاپن را نموده اند و سایر شرکت ها نیز دست به چنین اقدامی را در مورد سنگاپور، هنگ کنگ و کره جنوبی زده اند.

صرافی های چین به خارج از کشور مهاجرت می کنند

گزارشات حاکی از آن است که پس از اقدامات سخت گیرانه دولت چین در خصوص معاملات ارزهای رمزگذاری شده و عرضه اولیه سکه (ICOs) صرافی های چین بدنبال این هستند که پایگاه عملیاتی خود را به سایر کشورهای آسیایی که به ارزهای رمز گذاری شده تمایل بیشتری دارند، انتقال دهند.
به گزارش بلومبرگ:

آنها جهت صدور مجوز در ژاپن، بصورت انفرادی یا همراه با شرکا،  راه اندازی کانتر شاپ در هنگ کنگ یا در سنگاپور و کره جنوبی اقدام نموده اند.

لنیکس لای(Lennix Lai) مدیر مالی صرافی اوکِکس(Okex) مستقر در هنگ کنگ بر این باور است که تقاضا در این کشور بسیار خواهد بود. او عنوان داشت:

“ما به عنوان یکی از بزرگترین اپراتورهای سابق در چین تصور می کنیم که این فرصت را داریم که وارد رقابت جهانی شویم.”

 

شرکا و مجوزها در ژاپن

بلومبرگ خاطر نشان ساخت که:

“ژاپن از ماه آوریل(فروردین) بیت کوین را به عنوان نوعی روش پرداخت به رسمیت شناخته است. مدیران صرافی های ارزهای رمزگذاری شده لازم است به تبعیت از این قانونی سازی صرافی خود را در آژانس خدمات مالی (FSA) این کشور به ثبت برسانند. این آژانس در ماه گذشته برای اولین بار مجوزاتی را برای تعداد ۱۱ صرافی در ژاپن صادر نمود. به همین دلیل صرافی های چین به دنبال پایه گذاری عملیات خود در ژاپن هستند.”

حداقل نوزده شرکت جهت صدور مجوز در ژاپن درخواست داده اند

 

ژائو چانگ پِنگ( Zhao Changpeng)، مدیر عامل صرافی بینانس، اظهار داشت:

“در حالیکه برخی صرافی های چینی درخواست صدور مجوز برای ژاپن را نموده اند، برخی دیگر بدنبال یافتن شرکای محلی هستند. به عنوان مثال صرافی بینانس واقع در هنگ کنگ به دنبال یافت شرکای محلی و دست یابی به تبادل عملیاتی می باشد.”

مایک کایاموری

بخش خبری با شرح جزییات عنوان داشت که صرافی بیکسین(Bixin) واقع در پکن نیز بدین موضوع ابراز علاقه نموده است.

مایک کایاموری(Mike Kayamori)، مدیر صرافی کویین(Quoine) واقع در سنگاپور که در ژاپن دارای عملکرد قدرتمندی بوده اظهار داشت:

“ما تقریبا با همه همکاران خود در این زمینه گفتگو کرده ایم. در حال حاضر آنها امید چندانی به این مسئله ندارند.”

او انتظار دارد تا پایان امسال قراردادی را با یک شریک چینی امضا کند.

همچنین نشریات دیگر نقل قولی از او را اینگونه منتشر نمودند:

“خرده فروشان چینی بسیاری وجود دارد که تمایل به شراکت با ما دارند. اما ما قادر نیستیم این مسئله را مدیریت کنیم. بنابراین چنانچه یک شریک چینی بتواند همه آنها را مدیریت کند و با ما ارتباط برقرار نمایند این امر بسیار آسانتر خواهد شد.

کاگایاکی کاواباتا

ECNC در اوایل ماه جاری گزارش داد که کوین چِک(Coincheck)، یکی از بزرگترین صرافی های بیت کوین ژاپن، پس از اقدامات سخت گیرانه دولت چین در خصوص عرضه اولیه سکه (ICOs) درخواست هایی از شرکت های چینی مبنی بر فهرست نمودن توکن ها در لیست مبادلاتشان دریافت نموده اند.
کاگایاکی کاواباتا(Kagayaki Kawabata) مدیر توسعه تجارت بین الملل شرکت کوین چِک، در مصاحبه با گلوبال تایمز عنوان داشت:

“ما پس از اینکه دولت عرضه اولیه سکه (ICOs) را ممنوع کرد، صدها درخواست از استارت آپ های چینی و سرتاسر جهان دریافت نمودیم که طی آن از ما تقاضا کرده اند که توکن هایشان را در فهرست خود قرار دهیم.”

او با اشاره به این موضوع که شرکت کوین چک در خصوص فهرست نمودن توکن های عرضه اولیه سکه (ICOs) با احتیاط عمل می کند، اظهار داشت:

“چنانچه توکن های چینی با معیارهایی که این صرافی ها تعیین خواهند نمود، تطابق داشته باشند، ژاپن کشوری است که در فهرست توکن ها از جایگاه خوبی برخوردار خواهد شد.”

سایر کشورهای علاقمند

بلومبرگ  طی گزارشی عنوان داشته:

“ژاپن تنها پناهگاه صرافی های چینی که بتوانند به آن بگریزند، نیست. برخی سرمایه گذاران چینی از زمان اعلام ممنوعیت دولت چین به مبادلات نظیر به نظیر از طریق اپلیکیشن های پیام رسانی همچون تلگرام متوسل شده اند: اساسا سرمایه گذاران چینی هنوز قادرند از افرادیکه به بازارهای خارج از کشور دسترسی دارند، خرید نمایند.”

اوککس، یکی از صرافی های بیت کوین، جهت تسخیر این بازار کانتر پلتفرم تجاری خود را در هنگ کنگ مستقر ساخته و لنیکس لای بر این اساس انتظار دارد بتواند در درجه اول مشتریانی از چین، روسیه و بریتانیا جذب نماید. نشریه بلومبرگ اظهار داشته:

“آنها در تلاشند افرادی را جلب کنند که به عنوان سوم شخص در بازار عمل نمایند در واقع افرادیکه معاملات را انجام می دهند، پولسازی می کنند، سپس درآمد حاصله را با اوککس تقسیم می نمایند.”

علاوه بر این برخی صرافی های چینی سنگاپور را به عنوان یک گزینه پشتیبان در نظر دارند. اخیرا گزارشی در مورد راوی منون(Ravi Menon)، مدیر عامل صندوق پول سنگاپور(MAS) منتشر شده مبنی بر اینکه بانک مرکزی قصد ندارد ارزهای رمزگذاری شده را تنظیم نماید و این کشور در تلاش است قوانین مربوط به سرویس های پرداخت را شکل رسمی بخشد. این امر برخی فعالیت های مرتبط با ارزهای دیجیتال را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

شما درباره مهاجرت صرافی های چینی به دیگر کشورها چه فکری میکنید؟ چه سود و زیانی برای برای کشور چین پس از این اقدام متصور هستید؟ به نظرتان چین خود را از این بازار پر سود محروم خواهد کرد؟ آیا ایران میتواند یک بازیگر تاثیر گذار در این موضوع باشد؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید