اخبار ارز دیجیتالاخبار بیت کوین

مدیر ارشد سرمایه‌گذاری: بیت کوین آماده است تا دوباره از طلا و بازار سهام پیشی بگیرد

مارک کانرز (Mark Connors)، مدیر ارشد سرمایه‌گذاری شرکت ریسک دایمنشنز (Risk Dimensions)، بر این باور است که پس از پایان طولانی‌ترین دوره عملکرد ضعیف بیت کوین در برابر شاخص اس‌اندپی ۵۰۰ (S&P 500)، این ارز دیجیتال آماده است تا دوباره عملکرد بهتری نسبت به بازار سهام، اوراق‌قرضه و حتی طلا داشته باشد.

فرصتی برای بیت کوین

بیت کوین در اوایل ماه می موفق شد تا به عملکرد ضعیف خود نسبت به S&P 500 در یک دوره ۱۴۲ روزه پایان دهد. مارک کانرز معتقد است که این تغییر نشان می‌دهد که بیت کوین از حالت تثبیت قیمت خارج شده است و اکنون این فرصت را دارد تا عملکرد بهتری نسبت به دیگر بازارهای مالی داشته باشد.

کانز موفقیت بیت کوین در این مسیر را تحت‌تأثیر شرایط کلان اقتصادی می‌داند. تورم پایدار، افزایش قیمت نفت و سیاست‌های نرخ بهره بالا برای مدت طولانی می‌تواند فشار بر بازار اوراق‌قرضه را افزایش داده و به نفع بیت کوین تمام شود.

کانرز همچنین معتقد است که بیت کوین معمولاً در ابتدا تحت‌فشار قرار می‌گیرد، اما پس از مدتی زودتر از باقی دارایی‌ها بازیابی می‌شود. اکنون نیز در شرایطی که قیمت بالای نفت ادامه دارد و نگرانی‌های تورمی را تشدید کرده است، این ارز دیجیتال می‌تواند از سهام و اوراق‌قرضه عملکرد بهتری داشته باشد.

از نگاه او تنها راه مقابله با فشارهای تورمی استفاده از فناوری و پیشرفت‌های تکنولوژی است. او به طور ویژه به هوش مصنوعی و بلاک‌چین اشاره می‌کند و معتقد است این فناوری‌ها می‌توانند با افزایش بهره‌وری و بهبود فرایندها بخشی از اثرات منفی تورم را کاهش دهند.

کانرز همچنین به تغییر رفتار سرمایه‌گذاران طلا و بیت کوین اشاره می‌کند و این دوره را مشابه سال ۲۰۲۰ می‌داند. در این زمان، در ابتدا طلا رشد بهتری داشت؛ اما در ادامه بیت کوین رشد قدرتمندی را شروع کرد.

او در پایان صحبت‌های خود عنوان کرد که طلا رشد خود را پشت سر گذاشته است و اکنون نوبت صعود دوباره بیت کوین است.

اپلیکیشن سرمایکس

با اپلیکیشن سرمایکس، خرید و فروش ارز دیجیتال را با امنیت بالا، سرعت مناسب و پشتیبانی حرفه‌ای تجربه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 2 =