سرمایکس
بیت کوین بیت کوین

خرید و فروش بیت کوین + نمودار قیمت لحظه ای BTC

فروش و خرید بیت کوین با نماد اختصاری BTC-Bitcoinدر صرافی سرمایکس. با ثبت‌نام و احراز هویت فوری به خرید و فروش آنی و امن بیت کوین در بستری با امکان معامله در قیمت رقابتی بپردازید.
بیت کوین بیت کوین BTC
تومان
6,547,690,056 2.02 % (24h)
خرید آنی فروش آنی

نمودار قیمت بیت کوین

/ (BTC) Bitcoin
پایین‌ترین: 6,374,665,230
بالاترین: 6,637,221,146
تغییرات: 2.02
حجم معاملات (24): 75,779,150,986
زمان
4H 12H 1D 7D 1M 1Y

آخرین اخبار

درباره ارز دیجیتال بیت کوین

بیت‌کوین، اولین ارز دیجیتال غیرمتمرکزی است که به عنوان ابزاری برای مبادله و معامله طراحی شده که بر یک شبکه همتا به همتا (Peer 2 Peer) به جهان معرفی شد. در این شبکه، تراکنش‌ها به صورت مستقیم بین کاربران و بدون مرجعیت نهاد یا سازمانی مانند بانک‌ها انجام می‌شود.

اولین بار که نام این رمزارز در جهان اعلام شد، مربوط به سال 2008 و با مقاله‌ای از فرد یا گروهی ناشناس به نام ساتوشی ناکاموتو بود؛ انتشار «بیت کوین: سیستم نقدی الکترونیکی همتا به همتا» در cryptography mailing list باعث شد که توجه برخی فعالان رسانه‌ای به این مفهوم نوین جلب شود.

در سال 2009 نرم افزار بیت‌کوین منتشر و اولین بلوک بیت‌کوینی با نام بلوک صفر یا genesis block استخراج شد. در همین سال اولین تراکنش با این ارز دیجیتال بین ناکاموتو و برنامه‌نویس کامپیوتری هال فینی «Hal Finney» صورت گرفت. سال پس از آن، بیت‌کوین در اولین صرافی بیت‌کوین BitcoinMarket.com معامله شد.

آنچه که از تاریخچه بیت‌کوین بیشتر از سایرین مورد توجه قرار گرفته، اولین تراکنش خرده‎فروشی و خرید کالای فیزیکی در 22 می 2010 بوده است. در این تراکنش پیشنهاد پرداخت 10 هزار بیت‌کوین استخراج شده برای خرید دو پیتزا مطرح شد که فردی به نام Jeremy Sturdivant آن را پذیرفت. قیمت 10 هزار بیت‌کوین در آن زمان حدود 40 دلار بود.

تاریخچه ارز دیجیتال بیت کوین


بلاک‌چین یک دفتر کل توزیع شده است که پایگاه داده مشترکی به حساب آمده و بسیاری از اطلاعات که از طریق روش‌های رمزنگاری به هم متصل می‌شوند، در آن ذخیره می‌شود. بلاک‌چین بیت‌کوین، یک دفتر کل عمومی غیر متمرکز است که هر تراکنش بیت‌کوین را به ترتیب زمانی، ثبت می‌کند. هر بلوک حاوی اطلاعات تعدادی تراکنش است که به بلوک قبلی متصل و مرتبط می‌شود که در نهایت باعث شکل‌گیری یک زنجیره‌ای از بلوک‌ها می‌شود.

کارکرد بلاک چین بیت کوین 


برای انجام یک تراکنش در شبکه بیت‌کوین، فرد مربوطه درخواست خود را به تمام اعضای شبکه ارسال می‌کند. سایر اعضا با بررسی سابقه ایشان، اطمینان حاصل می‌کنند که فرد دارای موجودی کافی برای انجام تراکنش است یا نه. در نهایت، تراکنش مورد نظر توسط سایر اعضا به عنوان معتبر یا غیر معتبر اعلام می‌شود. در صورت تایید تراکنش توسط اعضا، تراکنش به منتظر تایید قرار می‌گیرد. یکی از اجزاء حیاتی بلاک‌چین بیت‌کوین، هدر هر بلاک است. این بخش حاوی اطلاعات مهمی است که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد.

پشتوانه بیت کوین


ارزهای فیات معمولا به توانمندی دولت و قدرت اقتصادی کشور متصل هستند. اما در مورد بیت‌کوین با وجود غیرمتمرکز بودن آن، سوالاتی مطرح می‌شوند. به طور کلی، ارزش یک رمزارز از نظر اولیه اقبال مردم به تکنولوژی آن، تایید رسمی آن و کاربرد آن در موارد مختلف تبعیت می‌کند.

البته که نباید از این امر نیز غافل شد که بیت‌کوین طی سال‌های اخیر توانسته جایگاه مناسبی را در مناسبات اقتصادی و سیاسی بیابد به گونه‌ای که سیاستمداران نیز از ریزش‌های ناگهانی در قیمت آن نگران شوند.

ویژگی‌های بیت‌کوین 


ویژگی می‌توانیم بگوییم که بیت کوین از نظر عملکردی همانند پول سنتی به‌خوبی کار می‌کند. این ارز دیجیتال به عنوان یک وسیله برای انتقال ارزش و واسطه برای معاملات کالا و خدمات عمل می‌کند. اما برای درک کامل ماهیت بیت کوین، باید تفاوت‌های مهمی که با پول رایج یا ارزهای فیات دارد را مورد بررسی قرار داد.

عرضه محدود

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های بیت کوین، محدودیت تعداد آن است. به عبارت دیگر، پس از این تعداد محدود، تولید بیت کوین جدید توقف خواهد یافت. این محدودیت به یادآور دغدغه اصلی ساتوشی ناکاموتو می‌افتد، که این دغدغه به تداول بی‌رویه پول توسط دولت‌ها برمی‌گردد.

بانک‌های مرکزی توانایی چاپ بی‌رویه پول را دارند و این عمل باعث کاهش ارزش پول و ایجاد پدیده تورم می‌شود. در مقابل، بیت کوین تحت یک سیستم مشخص تولید می‌شود که کسی نمی‌تواند بیت کوین به دلخواه تولید کند، و این ویژگی به وسیله محدودیت تعدادی که توسط ساتوشی ناکاموتو وارد سیستم شد، تضمین می‌شود.

غیرمتمرکز بودن بیت کوین

اصطلاح غیرمتمرکز به معنای وسیعی به کار می‌رود تا نشان دهد که یک چیز به صورت وسیع و توزیع‌شده دارای مرکزیت و مسئولیت مشخص و متمرکز نیست. فناوری و زیرساخت‌هایی که در تولید، عرضه، و امنیت بیت کوین مورد استفاده قرار می‌گیرد، به موسسات مرکزی مانند بانک‌های مرکزی یا حکومت‌ها وابسته نیست.
شبکه بیت کوین به صورت کاملاً عمومی و همگانی عمل می‌کند، به این معنا که هر فردی با داشتن یک کامپیوتر و اتصال به اینترنت می‌تواند به شبکه متصل شود و یک نسخه از آن را داشته باشد. مدیریت و اداره شبکه بیت کوین نیز از طریق یک سیستم غیرمتمرکز صورت می‌پذیرد و تصمیم‌گیری‌های مهم مرتبط با آن توسط اعضای شبکه انجام می‌شود. بیت کوین یک پروژه منبع‌باز است و تمام افراد می‌توانند کد منبع آن را بررسی کرده و مشارکت کنند. همچنین تغییراتی که برای بهبود مدیریت بیت کوین لازم باشد، از طریق رأی‌گیری توسط اعضای شبکه تصویب و پیاده‌سازی می‌شوند.

جابه‌جایی آسان

بیت کوین در شبکه بلاک‌چین ثبت و دسترسی شما به آن توسط یک عبارت رمزنگاری‌شده به نام کلید خصوصی تعیین می‌شود، که مشابه رمز حساب بانکی عمل می‌کند. این عبارت را می‌توانید در کیف پول نرم‌افزاری روی موبایل یا لپتاپ ذخیره کنید یا حتی روی یک کیف پول سخت‌افزاری مشابه یک حافظه فلش نگه دارید. حتی می‌توانید آن را روی یک تکه کاغذ نوشته و در جیبتان نگه دارید. به نسبت ساده‌تر، می‌توانید کلید خصوصی خود را به حفظ برسانید.

با این امکان،هر فرد تنها با اتصال به اینترنت می‌تواند بیت‌کوین خود را منتقل کند و یا آن‌ها را معامله کند. بدون نیاز به بانک‌ها، ارسال رمز با پیامک، احراز هویت، یا دسترسی به حواله بین‌بانکی یا سیستم سوئیفت (SWIFT). به سادگی می‌توان مقداری کوچک یا حتی میلیاردها دلار بیت کوین را حمل کرده و با کارمزد کم به دیگران انتقال داد.

جعل نشدنی

پایگاه داده بیت کوین، معمولاً با نام بلاک چین شناخته می‌شود و مشابه یک دفترکل حسابداری عمل می‌کند. این ویژگی از آن باعث می‌شود که به آن دفتر کل توزیع‌شده (DLT) نیز اطلاق شود. حال تصور کنید که صدها هزار یا حتی میلیون‌ها نفر دارای یک نسخه از این دفتر کل هستند و هر زمان که یک تراکنش جدید در شبکه ثبت می‌شود، همه آنان نسخه خود را به‌روز می‌کنند.

بیت کوین از این فناوری بهره می‌برد تا هر گونه تقلب و تغییر دستی در این دفتر کل را امکان‌پذیر نکند. به عبارت دیگر، اگر کسی تلاش کند تراکنشی را تغییر دهد یا در دفتر کل دخالت کند، باید این تغییرات را در همه نسخه‌های دیگر هم اعمال کند، کاری که عملاً غیرممکن است.

تراکنش‌های محرمانه

هر تراکنش در شبکه بیت کوین شامل سه مولفه اصلی می‌شود:

  •       فرستنده

  •       گیرنده

  •       مقدار بیت کوین انتقالی


در تراکنش‌های بیت کوین، اطلاعات مرتبط با هویت فرستنده و گیرنده به صورت آدرس کیف پول ارز دیجیتال آنان ارائه می‌شود، و هیچ اطلاعات شخصی اضافی که به هویت آنان مرتبط باشد، در دفتر کل بیت کوین ثبت نمی‌شود. به عبارت دیگر، تراکنش‌های بیت کوین به طور کامل ناشناس نیستند اما دارای اطلاعات شناسایی محدودی هستند. هر بیت کوین انتقالی می‌تواند تا تراکنش اولیه‌اش ردیابی شود، اما نمی‌توان به دقت مشخص کرد که چه کسی در هر مرحله از این انتقال‌ها نقش داشته است. به همین دلیل، تراکنش‌های بیت کوین به عنوان نیمه‌ناشناس شناخته می‌شوند.

نحوه ثبت سفارش بیت‌کوین در سرمایکس 


نحوه معامله بیت‌کوین و به صورت کلی ارزهای دیجیتال از طریق صرافی‌های رمزارز است. البته به دلیل ماهیت بیت‌کوین و قیمت آن، بسیاری از افراد توانایی پرداخت قیمت کامل یک بیت‌کوین را ندارند در این صورت می‌توانند با پرداخت ارزهای فیات مانند دلار، هر چقدر می‌توانند از یک بیت‌کوین را خریداری کنند.

این امر در صرافی سرمایکس نیز وجود دارد؛ شما می‌توانید با ورود به سایت سرمایکس و انتخاب «قیمت لحظه‌ای ارزهای دیجیتال»، آخرین قیمت تمام رمزارزها را دیده و در صورت تمایل، با انتخاب گزینه «خرید از سرمایکس»، نسبت به معامله ارز دیجیتال بیت‌کوین اقدام کنید.

مراحل ثبت‌نام در سرمایکس و معامله رمزارزها به صورت زیر است:

  • ثبت‌نام و احراز هویت

  • افزودن کیف پول به اکانت کاربری

  • انتقال وجه به کیف پول

  • خرید رمزارزها

  • انتقال رمزارزها به کیف پول


عوامل موثر بر قیمت بیت‌کوین


قیمت بیت‌کوین تحت تاثیر عواملی همچون میزان عرضه، تقاضای بازار، اخبار و تصمیمات کشورها و مقامات رسمی در خصوص این ارز دیجیتال است. البته با چهارمین هاوینگ (Halving) بیت‌کوین و کاهش پاداش هر استخراج به نصف و رسیدنش به 3.12 بیت‌کوین، قیمت نیز دچار نوسان خواهد شد. هاوینگ بیت‌کوین تا سال 2140 ادامه خواهد داشت و پس از آن استخراج بیت‌کوین متوقف می‌شود.


 خرید بیت‌کوین از سرمایکس


خرید توکن‌های BTC از صرافی رمزارز سرمایکس ساده و از دو طریق امکان‌پذیر است؛ افراد یا می‌توانند از وب‌سایت سرمایکس و یا از طریق اپلیکیشن سرمایکس (ارزجو) اقدام به ثبت‌نام و پس از آن خرید ارزهای دیجیتال و مخصوصا بیت کوین کنند.

در ابتدا لازم است در صرافی سرمایکس ثبت‌نام کرده و پس از طی شدن مراحل احراز هویت، اکانت کاربری سرمایکس برای شخص فعال می‌شود.

پس از آن فرد وارد قسمت معامله شده و می‌تواند به صورت P2P  و یا OTC مقدار ارز دیجیتال مورد نیاز برای خرید را انتخاب کند.

در گام بعدی لازم است شبکه مورد نیاز برای خرید ارز دیجیتال بیت کوین نیز انتخاب شود. باید توجه کرد که کارمزد هر شبکه‌ای که این ارز دیجیتال را انتقال می‌دهد با دیگری متفاوت است. بنابراین امکان مقایسه کارمزد هر شبکه با دیگری در سرمایکس فراهم است. با انتخاب شبکه، می‌توانید کارمزدهای پرداختی را نیز کنترل کنید.

با انتخاب تعداد ارزهای دیجیتال و شبکه مورد نظر، کاربران می‌توانند پول خرید ارزهای دیجیتال را از طریق کیف پول سرمایکس خود واریز کرده و رمزارزها را دریافت کنند.


 فروش بیت‌کوین در سرمایکس


در فروش نیز همانند خرید، نیاز به استفاده از امکانات صرافی‌های رمزارز است. به صورت کلی دارندگان ارزهای دیجیتال با دو روش OTC و P2P میتوانند ارزهای خود را به فروش برسانند؛ در روش اول رمزارز مورد نظر به صرافی و در روش دوم به صورت مستقیم به فردی دیگر با قیمت تعیین شده از سوی فروشنده، فروخته می‌شود.

 نحوه تبدیل بیت‌کوین به تومان


نحوه تبدیل بیت‌کوین به تومان و یا ارزهای فیات، از طریق صرافی‌های رمزارز ممکن است. اما انتخاب صرافی که بتواند با تسویه سریع ریالی، وجه را به حساب کاربر منتقل کند، نیز حائز اهمیت است.

صرافی سرمایکس این امکان را فراهم کرده که کاربران با کارمزد کمتر بتوانند بیت‌کوین‌های خود را به ریال تبدیل کنند و در سریع‌ترین زمان ممکن این ریال را به حساب خود منتقل کنند.

مزایای معامله بیت‌کوین در سرمایکس


صرافی آنلاین ارز دیجیتال سرمایکس این امکان را فراهم کرده تا افراد بتوانند در کوتاه‌ترین زمان و با سریع‌ترین شیوه ثبت‌نام کرده و سفارش خود را به ثبت رسانند. برخی دیگر از مزایای معامله بیت کوین در سرمایکس به صورت زیر است؛

کارمزد کم

واریز و برداشت در لحظه

امنیت بالا در هنگام انجام تراکنش

امنیت ارز دیجیتال بیت‌کوین


یکی از مهمترین ویژگی بیت‌کوین که آن را از نظر امنیتی در بالاترین درجه قرار داده، «غیر متمرکز بودن» است. بدان معنی که تغییر دادن اطلاعات ذخیره شده در شبکه بلاک‌چین توسط یک نفر امکان‌پذیر نیست و اطلاعات روی هیچ شبکه متمرکزی و واحدی نیز ذخیره نمی‌شوند. بلکه بر شبکه‌ای غیرمتمرکز از گره‌ها (Node) قرار می‌گیرند که همین امر باعث می‌شود هیچ نقطه شکست یا رخنه‌ای در زنجیره بلوک‌ها ایجاد نشده و آسیب‌پذیری در برابر هک نیز به شدت کاهش یابد.

غیرمتمرکز بودن در بیت‌کوین و هر آنچه در زیرساخت، فناوری، عرضه و … در بیت‌کوین رخ می‌دهد، وابسته به نهاد، موسسه و یا کشور خاصی نیست و شخص خاصی نیز عهده‌دار اتفاقات رخ داده در آن نیست.

 شبکه‌های مناسب برای انتقال ارز بیت‌کوین


منظور از شبکه‌های انتقال بیت‌کوین، زیرساختی است که در آن بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال در آن قابل خرید و فروش و معامله هستند. رایج‌ترین شبکه‌هایی بیت‌کوین در آن‌ها انتقال می‌یابند عبارت از  ERC 20، BEP 20 BEP2 و BTC SEGWIT هستند.

برای هر انتقال و معامله رمزارز می‌بایست به شبکه‌ای که کیف پول کاربر بر آن قرار دارد و شبکه‌ای که صرافی رمزارز از آن حمایت می‌کند، توجه کرد. معامله زمانی انجام می‌شود که کاربر و صرافی از یک شبکه واحد پشتیبانی کنند. در صورت انتقال رمزارز از شبکه‌هایی که توسط صرافی و یا کیف پول کاربر پشتیبانی نشود ، دارایی فرد از بین می‌رود.

بهترین زمان معامله بیت‌کوین


بهترین زمان معامله یک ساعت یا روز خاص نیست بلکه تابعی از متغیرهای مختلفی مانند قیمت خرید و فروش، نوسان بازار و… بستگی دارد. بسیاری بر این باورند که خرید بیت‌کوین در قیمت پایین و فروش در قیمت بالا همچنین بهره‌مندی از ابزارهای تحلیلی برای بررسی نقاط نوسانی، از دیگر مواردی است که می‌تواند بهترین زمان معامله بیت‌کوین را در بازار برای افراد مشخص کند.

اهداف و کاربردهای بیت کوین

اهداف و کاربردهای بیت‌کوین


اهداف معامله بیت کوین برای هر فردی متفاوت است؛ برخی آن را به چشم روشی برای پرداخت‌های بروزن‌مرزی و آسان می‌دانند و برخی دیگر نیز به دیده سرمایه‌گذاری بلندمدت به آن نگاه می‌کنند.برخی از کاربردهای بیت‌کوین به شرح زیر است؛

سرمایه‌گذاری بلندمدت و کوتاه‌مدت

جایگزین پول در برخی معاملات

حذف واسطه‌ها

حفظ ارزش سرمایه فرد

قابل استفاده در مبادلات روزانه

تغییر دهنده سیاست‌های پولی و مالی کشورها

سهولت در ذخیره‌سازی

تقابل دولت‌ها با بیت کوین


موضوع قوانین بیت‌کوین و بازار ارزهای دیجیتال یکی از موضوعات پر جنجال در این حوزه است. امکاناً شما سوال داشته‌اید که آیا بیت‌کوین با ساختار اقتصادی موجود در کشورها به تعارض می‌آید؟ آیا بیت‌کوین قانونی است؟ چه کنترلی بر دولت‌ها در مورد این ارز دیجیتال وجود دارد؟

کشورها به روش‌های مختلفی به این مسئله نگریسته‌اند و قوانین خاص خود را برای فعالیت‌های مرتبط با ارزهای دیجیتال اجرا می‌کنند. برخی دولت‌ها ترجیح می‌دهند که به تاخیر قانون‌گذاری در این زمینه بپردازند؛ به عبارت دیگر، خرید و فروش بیت‌کوین در بعضی کشورها هنوز زیر نظر قوانین خاصی قرار نگرفته است. اما این نباید تلقی شود که عدم وجود قوانین خاص برای بیت‌کوین به معنای غیرقانونی بودن آن باشد. می‌توانید آخرین وضعیت قوانین مرتبط با کریپتوکارنسی را از این لینک بررسی کنید. دولت‌ها معمولاً قوانین را برای شرکت‌ها و صرافی‌های مرتبط با بیت‌کوین در کشورهای خود تدوین می‌کنند و می‌توانند حساب‌های افراد را از طریق این صرافی‌ها ممنوع یا محدود کنند.

به همین دلیل، می‌توان دولت‌ها را به عنوان یکی از اصلی‌ترین بازیگران و چالش‌ها برای بیت‌کوین معرفی کرد. زیرا بیت‌کوین به عنوان اولین سیستم مالی بدون نظارت نهادی استفاده می‌شود و هویت کاربران آن نسبت به افرادی که در فعالیت‌هایشان از آن استفاده می‌کنند، به حدی ناشناس است. این امر ممکن است دلیل نگرانی دولت‌ها باشد؛ زیرا می‌تواند موجب فرار مالیات، پولشویی و استفاده در فعالیت‌های غیرقانونی مثل معامله مواد مخدر و ترافیک انسانی شود. این مسائل علاوه بر نگرانی دولت‌ها، بر جامعه کریپتو و بیت‌کوین نیز تاثیرگذار است.

سرمایه‌گذاری هوشمندانه بر بیت‌کوین


پاسخ به این سوال به عوامل مختلفی بستگی دارد؛ طی روزها و هفته‌های اخیر کاهش‌های ناگهانی و چند هزار دلاری در قیمت بیت‌کوین رخ داده که فارغ از اینکه دلیل آن چه باشد، می‌‎تواند سرمایه‌های افراد را در معرض مخاطرات قرار می‌دهد.

طی سال‌های اخیر بیت کوین توانست جایگاه ویژه‌ای را نه تنها در میان افراد که در محافل اقتصادی و سیاسی نیز باز کند. بنابراین پر بیراه نیست اگر معتقد باشیم که سیاستمداران و تصمیم‌سازان تلاش خود را برای به ثبات رساندن بازار این رمزارز انجام میدهند. چرا که میلیاردها دلار در آن وجود داشته که با یک حرف و یا سیاست مالی مانند کاهش نرخ بهره فدرال رزرو می‌تواند به کلی از بین برود.

افرادی که نسبت به سرمایه خود حساسیت بیشتری دارند، سعی می‌کنند به سمت سرمایه‌گذاری بر ارزهای دیجیتالی مانند تتر بروند که به نوعی استیبل کوین به حساب آمده و پشتوانه دلاری دارد.

بهترین کیف پول‌های بیت کوین


کیف پول‌های رمزنگاری غیر متمرکز یکی از گزینه‌های ذخیره سازی رمزارزهای هستند که توسط بسیاری از کاربران به کار گرفته میشود. چرا که جابه‌جایی دارایی‌های بین کیف پول‌ها تقریبا با سهولت بیشتری انجام میشود.

افراد به چند دلیل از کیف پول استفاده می‌کنند، برخی برای نگهداری طولانی مدت و برخی نیز برای تجارت فعال.

به صورت کلی دو نوع کیف پول سرد و گرم برای نگهداری بیت‌کوین مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ در کیف پول سرد، فرد تمام رمزارز خود را در آن نگه می‌دارد و کیف پول را نیز به صورت فیزیکی نگه می‌دارد. در نوع گرم، که به صورت نرم‌افزاری است، افراد از یک اپلیکیشن برای نگهداری کیف پول‌های خود استفاده می‌کنند.

برخی از بهترین کیف پول‌های گرم بیت‌کوین عبارتند از؛

Zengo
Guarda
Exodus
Trust Wallet
MetaMask
Coinbase Wallet

رابطه هاوینگ با قیمت بیت کوین


هاوینگ یا نصف شدن پاداش استخراج بیتکوین یک فرآیند از پیش تعریف و برنامه ریزی شده است که در آن و هر 4 سال یکبار پاداشی که به استخراج‌کنندگان بیتکوین برای استخراج و تایید بلوک جدید گرفته میشود به 50 درصد کاهش پیدا می‌کند. در واقع با این کار ماینرها تنها نیمی از تعداد بیت‌کوین‌های در هر بلوک استخراج شده را به عنوان پاداش به دست می‌آورند.

به صورت کلی 21 میلیون بیتکوین تا سال 2140 استخراج می‌شود و تا زمانی که این تاریخ فرا برسد، هر 4 سال یکبار پاداش تعلق گرفته به ماینرها نیز به نصف کاهش می‌یابد. آخرین هاوینگ برای سال 2024 بود که در آن پاداش‌ها به حدود 3.125 بیت کوین رسید.

هدف از هاوینگ این است که تعداد بیت کوین‌های استخراجی بیشتر از 21 میلیون نشود و عرضه آن نیز کنترل شود.

رویداد هاوینگ و نصف شدن پاداش استخراج بیت کوین باعث شده که برخی از افراد به سمت آلت‌کوین‌ها رفته و از آن‌ها برای مقاصد خود استفاده کنند و برخی را نیز استخراج کنند.

در واقع سرمایه‌گذاران ممکن است نسبت به رشد بالقوه سایر ارزهای رمزنگاری شده خوش‌بین‌تر شوند که این هیجان می‌تواند بر قیمت سایر کوین‌ها تاثیرات مثبت گذاشته و آن را افزایش دهد.

علاوه بر اینها برخی از ماینرها نیز به استخراج آلت کوین روی آورده و آن‌ها را در دستور کار خود قرار دهند.

به صورت کلی هاوینگ بیتکوین می‌تواند بر قیمت آن تاثیرات منفی گذاشته و با گذشت هر 4 سال، افراد بیشتری از استخراج آن دست بکشند.

تهدیدات مرتبط به بیت کوین


در این بخش، به بررسی تهدیدهای بیت‌کوین و نگاه انتقادی به ادعاهایی که بیت‌کوین ممکن است نابود شود می‌پردازیم. بیت‌کوین همانند سایر فناوری‌ها، با تهدیدهای مختلفی روبرو است. از این جهت، تهدیدهای سیاسی و دولتی یکی از مواردی هستند که مطرح می‌شوند. هرچند تا کنون دولت‌ها نتوانسته‌اند به طور کامل بیت‌کوین را متوقف کنند و این فناوری ادامه دارد.

یکی از تهدیدهای مطرح در بیت‌کوین حمله ۵۱ درصدی است. این اتفاق در صورتی رخ می‌دهد که یک گروه از ماینرها توانایی کنترل بیش از ۵۰ درصد از توان محاسباتی شبکه را داشته باشند. این حمله اما به دلیل هزینه‌ی بسیار بالا و پیامدهای اقتصادی غیرقابل تحمل، کمتر احتمال دارد.

تهدید سومی که بر بیت‌کوین حاکم است، حمله کوانتومی و قدرت بالای پردازشی کامپیوترهای کوانتومی است. ورود کامپیوترهای کوانتومی ممکن است الگوریتم‌های رمزنگاری را به چالش بکشد و در نهایت امنیت رمزارزها را تضمین نکند. البته تحقیقات بسیاری در زمینه الگوریتم‌های آنتی‌کوانتومی نیز انجام شده و ممکن است این تهدید نیز در آینده مدیریت شود.

با این حال، بیت‌کوین تا کنون پایداری خود را حفظ کرده و توانسته تهدیدهای مختلفی را به چالش کشیده و ادامه دهد. از این رو، ادامه تحولات در این فضا بسیار جالب و مهم خواهد بود.

جمع‌بندی


بیت‌کوین، مهمترین و اولین رمزارزی است که به جهان معرفی شد. در واقع با معرفی این ارز دیجیتال، استفاده‌های بهتر و بیشتر از شبکه‌های بلاک‌چین مشخص شد. البته شاید مهمترین تاثیری که این ارز دیجیتال داشته، تغییر کارکرد پرداخت از شکل سنتی و با واسطه، به شکل مدرن و بی‌واسطه بوده است. همانطور که توضیح داده شد، بیت کوین به عنوان یکی از ارزهای دیجیتال است که از جایگاه ویژه‌ای در بین سیاستمداران و تصمیم‌سازان برخوردار شود. این بدان معنی است که کشورهای مهم و قدرت‌های برتر اقتصادی تلاش خود را می‌کنند تا از بالا رفتن تنش همچنین نوسان قیمتی در این بازار و به خصوص برای رمزارز بیت کوین، جلوگیری کنند.
آیا امکان دارد قیمت بیت کوین به صفر برسد؟
بیت کوین اولین رمزارز معرفی شده به جهان است و مهمترین ابزار برای حفظ ارزش دارایی در بازار ارزهای دیجیتال به حساب می‌آید. دولت‌ها سعی در تثبیت قیمت آن دارند. بنابراین احتمال صفر شدن قیمتش هر چند در تئوری وجود دارد اما به نظر نمی‌رسد به حقیقت بپیوندد.
آیا بیت کوین گزینه مناسبی برای سرمایه‌گذاری هست؟
بیت‌ کوین به دلیل نوسان قیمتی که دارد، شاید بهترین گزینه برای سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت نباشد. اما در بلندمدت می‌تواند گزینه مناسبی باشد.
کنترل بیت کوین در دستان افراد یا سازمان‌های خاصی قرار دارد؟
کنترل بیت کوین در دست افراد یا سازمانی خاص نیست. چرا که شبکه بلاکچین این امکان را در اختیار دارندگانش قرار داده که بدون نیاز به واسطه، تبادلات خود را انجام دهند.
آیا معامله بیت کوین در سرمایکس امکان‌پذیر است؟
بله. کاربران می‌توانند از طریق وبسایت و یا اپلیکیشن سرمایکس این ارز دیجیتال را معامله کنند.
  • sarmayex social media
  • sarmayex social media
  • sarmayex social media
  • sarmayex social media
  • sarmayex social media

خرید حضوری

version