سرمایکس
اتریوم اتریوم

خرید و فروش اتریوم + نمودار قیمت لحظه ای ETH

فروش و خرید اتریوم با نماد اختصاری  ETH - Ethereum در صرافی سرمایکس. با ثبت‌نام و احراز هویت فوری به خرید و فروش آنی و امن اتریوم در بستری با امکان معامله در قیمت رقابتی بپردازید.
اتریوم اتریوم ETH
تومان
214,960,447 0.31 % (24h)
خرید آنی فروش آنی

نمودار قیمت اتریوم

/ (ETH) Ethereum
پایین‌ترین: 216,021,895
بالاترین: 220,948,720
تغییرات: 0.31
حجم معاملات (24): 28,157,562,522
زمان
4H 12H 1D 7D 1M 1Y

آخرین اخبار

درباره ارز دیجیتال اتریوم

اتریوم در سال 2015 راه‌اندازی شد و دومین رمزارز بزرگ به شمار می‌رود. نکته در این است که برخلاف بیت‌کوین، این ارز دیجیتال برای مبادلات مالی ساخته نشده و بنیانگذارش تصمیم گرفت که نوع جدیدی از پلتفرم محاسباتی غیرمتمرکز در جهان را بسازند که در عین داشتن امنیت، بلاک‌‎چین با منبع باز تلقی شود.

باز بودن بلاک‌چین اتریوم این امکان را می‌دهد تا همه چیز از ابزارهای مالی گرفته تا پایگاه‌‌های پیچیده داده، روی شبکه آن اجرا شوند. این پتانسیل باعث می‌‎شود که کارهای بیشتری در آینده بر این شبکه بلاک‎‌چین قابل انجام باشد؛ کدگذاری، غیرمتمرکز کردن کارهای مالی، ایمن‌سازی و تجارت از جمله اقداماتی است که در این شبکه قابل انجام است.

تاریخچه ارز دیجیتال اتریوم


اتریوم یک وسیله سرمایه‌گذاری و ذخیره ثروت محسوب می‌‎‌شود و می‌تواند مانند بیت‌کوین برای ارسال یا دریافت «ارزش» بدون واسطه به‌کار گرفته شود. در واقع بلاک‌چین اتریوم این امکان را فراهم آورده که افراد برای انتقال دارایی‌های رمزارزی به موسسات مالی و بانک‌ها نیازی نداشته باشند.

برنامه‌های مبتنی بر اتریوم با استفاده از «قراردادهای هوشمند» راه‌اندازی می‌شوند؛ قراردادهای هوشمند به صورت خودکار اجرا می‌شوند، بدون اینکه طرفین معامله بداند با چه کسی قرارداد دارند. قراردادهای هوشمند این اجازه را به توسعه‌دهندگان اتریوم می‌دهند که هر برنامه‌ای را با هر درجه‌ای از پیچیدگی، طبق برنامه‌ریزی از قبل تعیین شده، بدون توقف و یا سانسور اجرا کنند.

اتریوم نیز به مانند بیت‌کوین یک پروژه بلاک‌چین باز است؛ بدین معنا که هیچ فرد یا سازمانی بر آن نظارت نداشته و هیچکس نیز نمی‌تواند بر اطلاعات و داده‌های ذخیره شده در آن، تاثیر بگذارد. در حال حاضر اتریوم مهمترین میزبان و بستری است که برنامه‌های غیرمتمرکز اصلی را پشتیبانی می‌کند و از نظر کل ارزش قفل شده، بزرگترین بلاک‌چین محسوب می‌شود.

اتر، توکن اصلی بلاک‌چین اتریوم است که برای پرداخت هزینه‌های تراکنش (که به کارمزد گس یا gas معروف است) در این بلاک‌چین مورد استفاده قرار می‌گیرد. البته که از اتریوم ارز پایه برای خرید سایر دارایی‌های دیجیتال در بازار رمزارز نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. از بلاک‌چین اتریوم به دلیل نامتمرکز بودن همچنین تغییر ناپذیری آن برای موارد متعددی مورد بهره‌مندی قرار می‌گیرد؛ در واقع از این بلاک‌چین برای پروژه‌های متاورس، بازی‌های بلاک‌چینی، عرضه NFTها همچنین به عنوان یک لایه امنیتی برای پروژه لایه دو اتریوم استفاده شده است.

عوامل موثر بر قیمت اتریوم


عوامل موثر بر قیمت اتریوم به شکلی متفاوت از سایر ارزهای دیجیتال مورد بررسی قرار می‌گیرد. چرا که مزایای اتریوم نسبت به سایر ارزهای دیجیتال بیشتر است؛ یکی از این مزیت‌ها، راه‌اندازی حدود 80 درصد از dAppها در شبکه اتریوم است. این عامل باعث می‌شود که هر روزه به ارزش خالص این شبکه افزوده شود.

با وجود اینکه بلاک‌چین‌های کارآمد دیگری نیز وجود دارد، اما همچنان اتریوم توانسته تسلط خود بر عرضه NFTها و DeFiها را حفظ کند که این عامل نیز بر قیمت توکن اتریوم تاثیرگذار است. برخی از عوامل مهم و موثر بر قیمت رمزارز ETH در ادامه ذکر می‌شوند.

افزایش تعداد آدرس‌های فعال در اتریوم؛ هر چه تعداد آدرس‌های فعال در بلاک‌چین اتریوم بیشتر باشد، به  معنی افزایش تعامل کاربران و معامله رمزارز اتریوم است. این افزایش تاثیرات مثبتی بر قیمت آن دارد چرا که نمود حجم بالای تراکنش‌ها در این شبکه است.

تقویت نسبت ETH/BTC؛ جفت ارز معاملاتی بیت‌کوین/اتریوم نیز یکی دیگر از مواردی است که بر قیمت اتریوم اثر می‎‌گذارد. تا زمانی که سطح آستانه این جفت ارز حدود 0.05 باشد، به معنی حفظ قدرت اتریوم در برابر بیت‌کوین و مهمتر از آن نشان‌دهنده اعتماد سرمایه‌گذاران به این رمزارز است.

 تغییراتی خارج از شبکه؛ برخی موارد مانند کاهش تورم، افزایش تورم انتظاری و … باعث تغییر در قیمت ارزهای دیجیتال و به خصوص اتریوم می‌شود.

افزایش تراکنش‌ها/ کاهش کارمزدها؛ هر دو این موارد سبب می‌شود کاربران به این فکر کنند که استفاده شبکه اتریوم همچنین معامله آن تسهیل و ارزان شده است. این امر موجب بالا رفتن آدرس‌های فعال و در نتیجه افزایش حجم تراکنش‌ها می‌شود.

تغییر در پروتکل‌های استکینگ؛شبکه بلاک‌چین اتریوم در حال انتقال به الگوریتم PoS است. بنابراین رمزارز اتریوم می‌تواند در مواردی، استیک نیز شود. اگر کاربران بیشتری به دنبال استیک کردن ارز دیجیتال خود باشند و تا مدت زمان مشخصی از آن استفاده نکنند، در چنین شرایطی عرضه اتریوم کاهش یافته و قیمت آن بالا می‌رود. البته که استیک کردن اتریوم می‌تواند به اعتبار شبکه بلاک‌چین آن نیز کمک کند. این امر بر شمار فعالان و کاربران اتریوم نیز تاثیر می‌گذارد.

تغییر قیمت بیت‌کوین؛ قیمت رمزارز بیت‌کوین، به عنواناولین و  مهمترین ارز دیجیتال بازار نیز بر قیمت اتریوم تاثیرگذار است. به گونه‌ای که با هر تکانه‌ای چه افزایشی و چه کاهشی، قیمت اتریوم نیز افزایش یا کاهش می‌یابد.

رویکردهای احساسی به بازار؛ هر خبری که بتواند انتظارات افراد از آینده جهان را تغییر دهد (مانند شیوع کرونا) می‌تواند بر قیمت ارزهای دیجیتال نقش داشته باشد.

رویدادهای ژئوپلیتیکی؛ تنش‌های جهانی مانند آغاز درگیری در برخی کشورها و یا تهدید به حمله نظامی از جمله مواردی است که می‌تواند قیمت اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال را دستخوش تغییر کند.

نحوه تبدیل اتریوم به تومان


تبدیل قیمت اتریوم به تومان به سرویس یا خدمتی که دارندگان این رمزارزها انتخاب کرده‌اند، بستگی دارد.

اگر شخصی بخواهد اترهای خود را بفروشد یا بخرد، قیمت‌های متفاوتی دریافت می‌کند؛ اگر به روش P2P آن‌ها را بفروشد، به قیمت درخواستی خود است اما اگر قرار باشد روش OTC را برگزیند، به قیمت تعیین شده، می‎فروشد.

فرآیندهایی مانند استیکینگ و استخراج نیز قیمت‎های متفاوتی را به دارنده پیشنهاد می‎دهند. به عنوان مثال استیکینگ رمزارز اتریوم برای مدت 3 ماه، بسته به میزان ارز استیک شده، متفاوت است.

بنابراین برای دریافت قیمت‌ها بهتر است در ابتدا مشخص شود برای چه منظوری قرار است اترها مورد استفاده قرار بگیرند.


خرید اتریوم از سرمایکس


کاربران می‌توانند با ثبت‌نام و احراز هویت در صرافی سرمایکس، اقدام به خریداری ارز دیجیتال مورد نظر خود کنند.

پس از تکمیل فرآیند احراز هویت، شخص می‌‎تواند مبلغ خرید اتریوم را به کیف پول خود واریز کرده و اتریوم را خریداری کند. پس از اتمام مراحل خرید، اتریوم‌های خریداری شده به کیف پول فرد منتقل می‌شوند.

روش‌های دیگر خرید اتر


اتریوم را به جز صرافی‌ها، از راه‌های دیگر نیز می‌توان خریداری کرد. چرا که این ارز دیجیتال در پلتفرم‌های رمزپایه نیز در دسترس است. به همین دلیل افراد زیادی علاقمند به خرید آن از سایر پلتفرم‌ها هستند. اما نکته‌ای که باید به آن توجه کرد، این است که سایر پلتفرم‌ها، الزاما امن‌ترین نیستند.

اگر فردی تمایل داشت اتریوم را از گزینه دیگری به جز صرافی رمزارز خریداری کند، می‎بایست امنیت پلتفرم را بررسی کرده و از ایمن بودن آن مطمئن شود.

نکته دیگری که در خصوص خرید اتریوم از پلتفرم‌‌های رمزارزی وجود دارد، کارمزد است. معامله اتریوم کارمزد کمی دارد. اما در صورتی که از یک پلتفرم پایه رمزارز استفاده می‌کنید، لازم است کارمزدهای آن را پیدا و با صرافی‌ها مقایسه کرده و مطمئن شوید که هزینه اضافی از شما دریافت نمی‌شود.


فروش اتریوم در سرمایکس


صرافی رمزارز سرمایکس برای فروش اتریوم از فروشندگان کارمزد دریافت نمی‌کند. در واقع افراد با ورود به کیف پول شخصی خود در صرافی سرمایکس، می‌توانند کارمزد لحظه‌ای فروش را مشاهده کرده و در صورت توافق، اقدام به فروش کنند.

مزایای معامله اتریوم


نقدینگی؛ این رمزارز مانند بیت‌کوین از نقدینگی بالایی برخوردار است و مشتریان خاص خود را در بازار دارد. از سوی دیگر بسیاری از صرافی‌های رمزارز، قابلیت تبدیل اتریوم به دارایی‌های فیزیکی مانند طلا را نیز فراهم کرده‌اند.

تقاضای بازار؛ افزایش تعداد آدرس‌های فعال در شبکه اتریوم باعث افزایش حجم تراکنش‌ها شده که این امر نشان‌دهنده افزایش تقاضا در بازار است.

نوسان؛ اتریوم نوسان قیمتی کمی دارد. اگرچه که عوامل مختلفی (همانند آنچه اشاره شد) بر قیمتش تاثیر می‌گذارد ولی به نظر می‌رسد نسبت به جفت رمزارز خود، بیت‌کوین، نوسانات قیمتی کمتری را تا 2030 تجربه خواهد کرد.

کارمزد؛ حجم بالای تقاضا در بازار و کارمزدهای کم باعث شده که افراد بیشتری به دنبال معامله اتریوم در بازار ارزهای دیجیتال باشند.

حداقل مبلغ برای خرید اتریوم در سرمایکس


حداقل مبلغ برای خرید اتریوم از طریق کیف پول سرمایکس، مبلغ 100 هزار تومان نیاز است که این خرید بدون کارمزد خواهد بود.

اگر کاربران در نظر داشته باشند که اترهای خریداری شده را به سایر کیف پول‌ها انتقال دهند (به ولت شخصی) حدود 0.003 اتریوم کارمزد پرداخت می‌کنند.

نوآوری‌های اتریوم


بلاک‌چین اتریوم این امکان را می‌دهد که نوآوری‌هایی مانند استیبل کوین‌ها، نرم‌افزارهای غیرمتمرکز Dapp همچنین برنامه‌های مالی غیرمتمرکز که با DeFi شناخته می‌شود، توسعه یابند.

چه تفاوت‎‌هایی میان اتریوم، اتر و ETH وجود دارد؟


اتریوم یک شبکه بلاک‌چینی است که در بستر آن می‌توان نرم‌افزارهای غیرمتمرکز، برنامه‌های مالی غیرمتمرکز و به صورت کلی فضایی برای افزایش ایمنی اقداماتی که به تبادل «ارزش» ختم می‌شوند، انجام داد.

اتریوم یک ارز دیجیتال است که از شبکه اتریوم برای جابه‌جایی و نقل و انتقال استفاده می‌کند. بسیاری از افراد برای تبادل اتریوم در بازار از توکن ETH استفاده می‌کنند. اگر بیت‌کوین به منزله طلای دیجیتال باشد، اتریوم همان نفت دیجیتال است. شاید اولین انتخاب برای سرمایه‌گذاری بسیاری از افراد نباشد، اما به مانند نفت برای جهان لازم است.

امنیت ارز دیجیتال اتریوم


فناوری به‌کار گرفته شده بر اتریوم، اثبات سهام  PoS است. البته پیشتر این بلاک‌چین بر فناوری PoW راه‌اندازی شده بود که به دلیل زمان‌بر بودن پردازش تراکنش‌ها همچنین محدودیت در تعداد تراکنش‌ها، پروژه لایه دو آن راه‌اندازی شد تا مشکلات فوق را حل کند. البته در حال حاضر شبکه اتریوم در حال انتقال به PoS  است.

به صورت کلی ایده پشت راه‌اندازی فناوری بلاک‌چین، توسعه سیستمی با منبع باز که در آن افراد و سازمان‌ها نمی‌توانند دخل و تصرفی در داده‌ها و اطلاعات داشته باشند. از سوی دیگر تمام اعضای حاضر در یک شبکه، می‌توانند به اطلاعات دسترسی داشته باشند و تمام جوانب آن را بررسی کنند.

راهکارهای افزایش امنیت برای ارزهای دیجیتال اتریوم را می‌توان به صورت خلاصه در چند مورد گنجاند؛ اول اینکه استفاده از کیف پول‌های سخت‌افزاری به دلیل ذخیره امن کلیدهای خصوصی، امنیت بالاتری را نسبت به کیف پول‌های نرم‌افزاری ارائه می‌دهند. انتقال الگوریتم اثبات کار به اثبات سهام، اتریوم به دنبال افزایش امنیت و کاهش مصرف انرژی بوده که این امر توانسته امنیت این بلاکچین را نیز تضمین کند.

عملکرد بلاک‌چین اتریوم


برای پی بردن به نحوه کارکرد شبکه اتریوم لازم است در ابتدا مقایسه‌ای بین این شبکه با شبکه بیت‌کوین شود. بلاک‌چین بیت‌کوین را بسیاری به مانند یک دفتر کل حسابداری می‌شناسند که در آن اطلاعات مربوط به هر تراکنش ذخیره می‌شود.

اما اتریوم بیشتر شبیه یک کامپیوتر است که کار مستندسازی و ایمن‌سازی تراکنش‌ها را نیز انجام میدهند. نکته در این است که شبکه اتریوم منعطف‌تر از شبکه بیت‌کوین است و همین قابلیت باعث شده که توسعه‌دهندگان بتوانند ابزارهای متنوع مالی مانند DeFi، بازی و حتی برنامه‌های لجستیکی را در بستر این شبکه راه‌اندازی کنند.

امکان‌پذیر شدن این موارد به واسطه یک «ماشین مجازی» است. این ماشین تجمیع تمام رایانه‌های فردی و جمعی است که در شبکه اتریوم قرار دارند. در سال 2022 پروژه لایه دو اتریوم رونمایی شد که هدف آن افزایش کارایی این شبکه، پردازش بیشتر تراکنش‌ها در هر ثانیه و کاهش کارمزد بود. پس از راه‌اندازی این پروژه، تعداد تراکنش‌های پردازش شده در هر ثانیه از 35 به بیش از 100 هزار رسید.

پروژه لایه دو اتریوم


اتریوم 2.0 که اغلب با عنوان ETH2 شناخته می‌شود یک روند روبه جلو برای شبکه اتریوم به حساب می‌آمد. این شبکه طراحی شده تا ضمن افزایش امنیت، سرعت پردازش تراکنش‌ها و کارایی آن‌ها را نیز رشد دهد. این شبکه در سپتامبر 2022 پیاده‌سازی شد و بلاک‌چین اصلی را با بلاک‌چین ETH2 ادغام کرد.

برای مقیاس‌پذیرتر کردن و تکامل شبکه اتریوم که بر پایه الگوریتم PoW راه‌اندازی شده، تلاش‌های پیچیده‌ای لازم است. به خصوص آنکه ETH 1.0 برای تایید تراکنش‌ها نیاز به مصرف قابل توجهی انرژی (برق) و کارمزد بالا بود.

ادغام اتریوم لایه دو با اتریوم لایه یک در واقع پاسخی به محدودیت‌های اتریوم لایه یک بود؛ در اتریوم لایه یک، تراکنش‌ها بر اساس الگوریتم PoW پردازش می‌شد که این امر نیاز جدی به منابع انرژی مانند برق را دو چندان می‌کرد. در حال که در پروژه لایه دو که مبتنی بر الگوریتم PoS است که در آن پردازش تراکنش‌ها در کوتاه‌ترین زمان ممکن رخ می‌دهد.

بنابراین در اتریوم لایه دو، کاربران شبکه دیگر استخراج‌کننده نیستند، بلکه ولیدیتور یا اعتباردهنده‌هایی هستند که با ارزهای دیجیتالی که در اختیار دارند، می‌توانند اعتبار شبکه را نیز افزایش دهند.

چگونگی ساز و کار خرید اتریوم


هر آدرسی در شبکه اتریوم یک کلید خصوصی و یک کلید عمومی صادر کند. هر ولیدیتور در شبکه اتریوم نیاز به کیف پول برای مدیریت بهتر دارایی خود دارد.

کلید عمومی به مانند یک آدرس عمومی از شماست که افراد می‌توانند با شما ارتباط گرفته و مواردی را برایتان ارسال کنند؛ آدرس ایمیل شاید بهترین مثال از کلید عمومی باشد. کلید عمومی اتریوم هر فرد، جایی است که افراد می‌توانند توکن‌های ETH و سایر توکن‌های مبتنی بر شبکه اتریوم لایه دو مانند USDC را برای یکدیگر ارسال کنند.

کلید خصوصی به مانند رمزعبور است. کاربران یک شبکه بلاک‌چینی نباید رمز عبور خود را به افراد دیگری بدهند. این کلید خصوصی شامل یک رشته طولانی از حروف و عدد است. اگر احیانا از دست بروند یا فراموش شوند، دسترسی به آن کیف پول ممکن نخواهد بود.

کیف پول نیز مکانی برای ذخیره ارزهای دیجیتال است که می‌تواند کلید خصوصی را برای شما ذخیره کند. می‌توانید کیف پول خود را به سایر کیف‌پول‌ها متصل کنید تا از امکاناتی مانند وام‌دهی و پس‌انداز و... استفاده کنید.

شبکه‌های مناسب برای انتقال ارز اتریوم


اتریوم به دلیل ادغام دو الگوریتم PoW و PoS می‌تواند در شبکه‌های زیادی منتقل شود که به شرح زیر هستند.

شبکه اتریوم (Ethereum Mainnet)


شبکه اصلی اتریوم که به اتریوم مین‌نت معروف است اصلی‌ترین و مهمترین شبکه برای انتقال رمزارز اتریوم است. این شبکه از سال 2015 تاسیس شد و تا الان مهمترین کاربرد خود را در انتقال ارز اتر، حفظ کرده است.

این شبکه به دلیل امنیت بالا و پشتیبانی گسترده‌ای که از dAppها دارد، به غیر قابل جایگزین‌ترین شبکه برای انتقال اتریوم تبدیل شده است.

شبکه بایننس اسمارت چین (Binance Smart Chain)


BSC نیز یکی دیگر از رقبای اتریوم مین‌نت است که با هدف پردازش سریع‌تر تراکنش‌ها و کاهش هزینه‌های آن ایجاد شده است.

این شبکه سازگاری کاملی با قراردادهای هوشمند دارد که این امکان را به کاربرانش می‌دهد تا از مزایای سرعت بالای پردازش تراکنش‌ها و تایید آن‌ها در کوتاه‌ترین زمان ممکن، استفاده‌های بیشتری کنند.

لازم به ذکر است که این شبکه بر الگوریتم PoS بنا شده که همین امر امکان استیک کردن ارزهایی که بر آن مبادله می‌شوند، ایجاد می‌کند.

شبکه پالیگان (Polygon)


این شبکه یک راهکاری برای اتریوم است که می‌تواند بلاک‌چین اتریوم را مقیاس‌پذیرتر کند. همانند شبکه بایننس اسمارت چین، این شبکه نیز این امکان را می‌دهد که تراکنش‌ها با سرعت بیشتری پردازش شوند.

گفته میشود پالیگان یک سری زنجیره‌های جانبی به اسم SideChain ایجاد می‌کند که عملکرد شبکه اصلی را ارتقا می‌دهد. افزایش سرعت نقل و انتقالات ارز بر این شبکه نیز از مهمترین ویژگی این شبکه به شمار می‌آید.

شبکه آربیتروم (Arbitrum)


آربیتروم یکی از معروف‎ترین شبکه‌‎هایی است که رمزارز اتریوم می‌تواند در آن منتقل شود. این شبکه از تکنولوژی رول آپ یا Roll Up برای افزایش سرعت پردازش تراکنش‌‎ها استفاده می‌‎کند. مکانیزم این شبکه، اجرا و پردازش تراکنش‌‎های خارج از زنجیره اصلی و ثبت نتایج نهایی بر روی زنجیره اصلی است.

شبکه اوپتیمیسم (Optimism)


شباهت‌های زیادی به شبکه آربیتروم دارد و مانند آن از تکنولوژی رول آپ برای افزایش سرعت پردازش تراکنش‌ها استفاده می‌کند. این شبکه نیز به مانند بایننس اسمارت چین هماهنگی زیادی با قراردادهای هوشمند دارد و می‌تواند مزایایی همچون مقیاس‌پذیری بیشتر و هزینه‌های کمتر را برای کاربران به همراه آورد.
توسعه‌دهندگان این شبکه، آن را به صورت خاص برای dAppها و کاربران فعال در حوزه DeFiها راه‌اندازی کرده‌اند.

شبکه رونین (Ronin)


رونین نیز همانند شبکه اوپتیمیسم برای اهداف خاصی راه‌اندازی شده است؛ به طور خاص برای بازی‌های بلاک‌چینی و NFTها.

این شبکه با هدف ارائه تراکنش‌های سریع و کم‌هزینه برای کاربران بازی‌های بلاک‌چینی ایجاد شده است. به مانند سایر شبکه‌ها، به دلیل کارمزد کم و سرعت بالای تراکنش‌ها، یک انتخاب خوب و بهینه برای کاربران است.

شبکه آوالانچ (Avalanche)


آوالانچ یک پلتفرم بلاک‌چینی پیشرفته و هدفش افزایش سرعت به کاربران این شبکه است. این شبکه نیز سازگاری بالایی با قراردادهای هوشمند اتریوم دارد و با استفاده از مکانیزم ادغام PoS و PoW توانسته رقیب جدی شبکه اصلی اتریوم در حوزه انتقالات و قراردادهای هوشمند تبدیل شود.

نکات مهم در انتخاب شبکه



  • امنیت شبکه

  • سرعت تراکنش‌ها

  • کارمزد/ هزینه مربوط به انجام کارها

  • جامعیت

  • مقیاس‌پذیری


اهداف و کاربردهای رمزارز اتریوم


رمزارز اتریوم برای پرداخت هزینه تراکنش‌ها و خدمات محاسب می‌شود. در واقع کاربران با انتقال این رمزارز از کیف پول خود به سایر کیف پول‌ها، می‌توانند هزینه‌های مربوطه را حساب کنند.

البته که باید به این نکته اشاره کرد شبکه‌ای که رمزارز اتریوم بر آن توسعه داده شده تنها برای نقل و انتقال رمزارزها مورد استفاده قرار نمی‌گیرد. بلکه برای عرضه NFTها همچنین توسعه dApp نیز از آن‌ها استفاده می‌شود.

چشم‌انداز ارز دیجیتال اتریوم


به دلیل نوسانات بیت‌کوین همچنین پیش‌بینی افزایش قیمت آن تا انتهای سال 2030، انتظار می‌رود تعداد علاقمندان به معامله رمزارزها و به خصوص اتریوم در بازار افزایش یابد. به خصوص اینکه بر اساس آخرین تخمین‌ها قیمت این رمزارز ممکن است به بیش از 12 هزار دلار برسد.

البته نباید از تمایل سرمایه‌گذاران به بررسی و معامله اتریوم نیز به سادگی عبور کرد. به دلیل قدرت نقدشوندگی بالای اتریوم همچنان امکان تبادل آن با برخی دارایی‌های فیزیکی مانند طلا در بعضی صرافی‌ها، به نظر می‌رسد به گزینه جذابی برای سرمایه‌گذاران بدل شود.

از سوی دیگر به دلیل وجود شبکه‌های متعدد با قابلیت‌های بالا برای انتقال ارز دیجیتال اتر، استفاده از آن آسان‌تر شده و افراد با هزینه‌های کمتری می‌توانند اتریوم را معامله کنند. این امر نیز می‌تواند به عنوان دلیلی برای افزایش رغبت به این رمزارز در آینده تلقی شود.

بررسی ویژگی شبکه ارز دیجیتال اتریوم

ویژگی ارز دیجیتال و شبکه اتریوم


دارایی با ارزشی برای همه؛ همه افراد نمی‌توانند به خدمات و سرویس‌های بانکی دسترسی داشته باشند (برخی از خدمات و سرویس‌ها صرفا به اشخاص خاصی مانند تجار یا سیاستمداران ارائه می‌شود.) اما همه افراد می‌توانند از خدمات اتریوم و شبکه آن استفاده کنند. با ورود به شبکه اتریوم می‌توان به خدماتی همچون استیکینگ، وام و استقراض به صورت رمزارز و حتی تبادل آن‌ها با دارایی‌های فیزیکی مانند طلا، دسترسی پیدا کرد.

دسترسی به شبکه باز؛ بلاک‌چین اتریوم شبکه باز است بدین معنا که هر کسی می‌تواند بر آن برنامه‌ای را راه‌اندازی کند و یا توسعه دهد. به همین دلیل است که بخش مهمی از استفاده از شبکه‌های بلاک‌چینی اتریوم، مربوط به عرضه NFTها، ایجاد بازی‌های بلاک‌چینی و …است.

ایجاد ارتباط همتا به همتا یا P2P؛ از دیگر کارهایی که می‌توان به واسطه اتریوم انجام داد، ارتباط بدون واسطه میان خریداران و فروشندگان رمزارز اتریوم است. بدین معنا که هر دو طرف بدون اینکه نیاز به نهاد یا سازمان واسطی داشته باشد، می‌توانند با یکدیگر ارتباط گرفته و معامله را انجام دهند.

غیرقابل تغییر و ویرایش؛ تمام ارزهای دیجیتال بر بستر بلاک‌چین و شبکه‌ای توسعه داده شده‌اند که غیر قابل تغییر و ویرایش است. اصطلاحا به آن‌ها غیرمتمرکز می‌گویند و به این معنی است که هیچ نهاد و یا سازمانی نمی‌تواند کنترل آن را در دست بگیرد و حتی اطلاعات را بنا به مصلحت خود تغییر دهد یا ویرایش کند.

ضمانت‌های معامله؛ در شبکه بلاک‌چین اتریوم، هر دو طرف معامله ضمانت‌های دریافت می‌کنند که در صورت تکمیل فرآیند معامله، بتوانند رمزارز را منتقل و یا آن را با دارایی‌های فیزیکی مانند طلا معاوضه کنند.

برنامه‌های قابل ترکیب؛ همانطور که گفته شد بلاک‌چین اتریوم یک شبکه مقیاس‌پذیر است که در آن میتوان از بازی‌های بلاک‌چینی تا برنامه‌های غیرمتمرکز dApp را اجرا کرد و توسعه داد. همین امر باعث شده که این شبکه تنها برای معاملات رمزارز کاربرد نداشته باشد و بتواند برنامه‌های دیگری را که به شبکه بلاک‌چین مربوط است، نیز انجام دهد.

راهکار اتریوم برای ارتباط مالی آسان

راهکار اتریوم برای ارتباط مالی آسان


چرایی استفاده و شاید توجه به شبکه بلاک‌چین اتریوم به عوامل متعددی بستگی دارد. که در قسمت‌های پیشین به برخی از آ‌ن‌ها اشاره شد.

سریع‌ترین و ارزان‌ترین راه پرداخت؛ مهمترین منفعت ارزهای دیجیتال (البته در ابتدا) برای دارندگانش، ارزان‌تر کردن فرآیندهای پرداخت و نقل و انتقال «ارزش» است. در واقع اتریوم به همراه استیبل‌کوین‌ها، فرآیند ارسال پول به خارج از کشور را تسهیل می‌کند. این امر نهایتا چند دقیقه به طول می‌انجامد که همین عامل باعث شکل‌گیری یک نظم نوین مالی در جهان می‌شود. این اقدام با کمترین هزینه و یا کارمزد انجام می‌شود.

انتقال رمزارز بدون محدودیت؛ انتقال رمزارزها در فضای امن و بدون محدودیت در تعداد و نوع از دیگر مواردی است که شبکه اصلی بلاک‌چین اتریوم و سایر شبکه‌های موازی آن می‌توانند انجام دهند. بدین منظور کافیست دستور انتقال صادر شده و فروشنده هر تعداد رمزارز را به حساب خریدار رمزارزهایش منتقل کند.

بهترین گزینه برای شرایط بحرانی؛ بحران‌های مالی در جهان و به خصوص بزرگترین آن که در سال 2009 رخ داد و همچنان نیز جهان در حال دست و پنجه نرم کردن با عواقب آن است، نشان داد که ایجاد سبدهای متفاوتی از دارایی‌ها، فیزیکی و رمزارزی می‌تواند افراد را در برابر مخاطرات و بحران‌های مالی بیمه کند. در واقع این سبد متنوع آزادی‌های مالی، امنیت و ثبات به افراد می‌دهد که با استفاده از آن حیات مالی اشخاص تضمین می‌شود. اتریوم یکی از همان رمزارزهایی است که اطمینان نسبی مالی ایجاد می‌کند.

ارتقا خلاقیت؛ اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال شرایطی را ایجاد کرده‌اند که در آن تمام افراد جامعه از هنرمندان تا تجار بتوانند با رمزارز، کسب درآمد کنند. نویسندگان، نقاشان، موزیسین‌ها و … از جمله افرادی هستند که از طریق ساخت توکن‌های NFT و استفاده از ظرفیت شبکه اتریوم، درآمدزایی می‌کنند. این امر تاثیرات زیادی در انتقال فرهنگ تصویری همچنین خلق آثار ماندگار و از همه مهمتر یکتاسازی آثار این هنرمندان به دنبال دارد. نکته در این است که اتریوم در کنار پلتفرم‌هایی همچون یوتیوب به درآمدزایی افراد خلاق کمک کرده است.

جمع‌بندی


شبکه اتریوم نه تنها برای مبادله رمزارز اتریوم که برای اهداف بالاتری مانند کمک به درآمدزایی هنرمندان از طریق ایجاد توکن‌های NFT، کاهش مخاطرات و پیامدهای حاصل از بحران‌های مالی و از همه مهمتر توسعه ابزارها و برنامه‌های غیرمتمرکز مالی نیز به‌کار گرفته شود.

معامله و یا حضور در شبکه اتریوم نه تنها برای مقاصد مالی که می‌تواند برای مقاصدی همچون کاهش ریسک‌های مالی در شرایط بحرانی نیز باشد.
آیا اتریوم فرصت سرمایه‌گذاری خوبی است؟
برای پاسخ به این سوال می‌بایست سرمایه‌گذاری در ارزهای دیجیتال را با سایر روش‌های سنتی مانند خرید طلا و بازار سهام مقایسه کرد. با توجه به اینکه اتریوم پتانسیل بالایی دارد، اما باید توجه داشت که می‌تواند با چالش‌هایی نیز مواجه شود. بنابراین افراد باید با دانش کافی وارد این بازار شوند.
ایا می‌توان اتریوم را استخراج کرد؟
از آنجایی که شبکه این رمزارز در سال 2022 به الگوریتم اثبات سهام یا PoS تغییر رویکرد داده، بنابراین نمی‌توان آن را استخراج کرد.
آیا آینده خوبی در انتظار اتریوم است؟
صنعت ارزهای دیجیتال، می‌توانند گزینه مناسبی برای سرمایه‌گذاری بلندمدت به‌شمار روند. بنابراین انتظار بر این است که اتریوم نیز از آینده درخشان قیمتی برخوردار شود.
در حال حاضر شرکتی از اتریوم استفاده می‌کند؟
اتریوم برای پرداخت‌های فرامرزی و به منظور تسهیل در نقل و انتقال «ارزش» مورد استفاده قرار می‌گیرد. بنابراین شرکت‌های زیادی از آن به عنوان روش پرداخت استفاده می‌کنند.
  • sarmayex social media
  • sarmayex social media
  • sarmayex social media
  • sarmayex social media
  • sarmayex social media

خرید حضوری

version