مدیریت نوسناتی که در ارزهای دیجیتالی مانند بیت کوین و یا اتریوم پیش می آید برای کسانی که سرمایه های فردی خود را در این بخش وارد کرده اند آسان تر است. آنها توانایی جبران خسارت های ناسی از کاهش ارزش دارایی را در این بازارها دارند. چرا که همه سرمایه خود را وارد بازار نکرده اند. بلکه آنها بخشی از سرمایه خود را در این بخش صرف کرده اند.
این یک قانون است که در بازارهای کلاسیک و سنتی نیز صادق است. مثل سرمایه گذاری بر روی ملک؛ بازارهای خرسی که نقطه مقابل بازارهای گاوی است و به زمانی در بازار اطلاق می شود که بازار سرمایه روند نزولی داشته و این روند طولانی مدت خواهد بود. در بازار خرسی نباید منتظر افزایش مجدد قیمت ها بود و انتظار سیر نزولی طولانی مدت وجود دارد. در چنین بازارهایی سرمایه گذاران می توانند قسمتی از دارایی هایشان را حفظ کنند.
برای مثال سه سرمایه گذار بزرگ و حرفه ای به نام های مایک نوگراتز، جیم بریر و تیم دراپر که در بازارهای کلاسیک فعالیت دارند، خوش بینی خاصی به روند طولانی مدت ارزهای دیجیتال و سرمایه گذاری بلند مدت در آن دارند. اما این امر برای سرمایه گذاران کوچکی که برای نیازهای روزمره به پول نقد و گردش حساب نیازمندند امکان پذیر نمی باشد. آنها در بازارهای خرسی مجبور به فروش همه دارایی و سرمایه هایشان خواهند شد و این ریسک بالایی برایشان ایجاد می کند.
نگاه خوش بینانه مایک نوگراتز، جیم بریر و تیم دراپر، نسبت به سرمایه گذاری طولانی مدت در ارزهای دیجیتالی با توجه به روند رشدی است که بیت کوین داشته است. بیت کوین پس از گذراندن پنج حباب افزایش قیمت لطمه های بسیاری دید و ناگهان کاهش ۸۵ درصدی آن موجب شگفتی همه شد. اما پس از گذراندن این مدت بیت کوین توانست جایگاه خود را به دست بیاورد و رشد ۸۰۰ درصدی را تجربه کند.
وال استریت که نام یکی از خیابانهای معروف منهتن است، بسیاری از بزرگ ترین مراکز اقتصادی آمریکا مانند بازار بورس نیویورک، در آن قرار دارد. اکثر سرمایه داران بزرگ وال استریت که در بازار ارزهای دیجیتال نیز فعالیت های چشمگیری دارند. توانسته اند از بازارهای خرسی و حباب های اقتصادی به سلامت و سرافرازی عبور نمایند. آنها به همه نشان دادند که ارزهای دیجیتالی تنها به عنوان یک دارایی گذرا نیستند و می توان از آن برای تجارت بهره برد. تا جایی که سرمایه داران بزرگ مانند NYSE، نزدک و ICE نسبت به تقویت این بازار ادامه داده اند.
بازار ارزهای دیجیتالی آنقدر جدی شده است که حتی سرمایه گذارانی مانند جیم بریر معتقد است نباید از این صنعت به طور کامل خارج شد و این کار درست و عاقلانه ای نیست. مخصوصا اینکه بزرگترین دانشمندان کامپیوتر نیز وارد این عرصه شده اند. آنها اساتید بزرگی هستند که با بلاک چین کار کرده و ما نباید در برابر این تکنولوژی بزرگ و درخشان ایستادگی کنیم.
بیت کوین پس از گذراندن بحران های بزرگ و ۶۷ هفته بازسازی خود امروز به جایگاه واقعی اش دست پیدا کرده است. بنابراین گذشته نمی تواند دلیلی برای عملکرد بد در آینده باشد.