یکی از اندیکاتورهای نوسانگر در بازار ارزهای دیجیتال، اندیکاتور MYC است که عملکرد بازار را به خوبی شناسایی کرده و به ارائه سیگنالهای دقیق برای خریدوفروش میپردازد. شاخص MYC به لطف کاربردها و جذابیتهای قابلتوجهی که دارد، به یکی از شاخصهای منحصربهفرد در بازار ارزهای دیجیتال تبدیل شده است که بسیاری از کاربران توجهشان در هنگام تحلیل تکنیکال به سمت این اندیکاتور نیز معطوف میکنند. همچنین بسیاری از تحلیلگران برای داشتن نتیجههای بهتر، این اندیکاتور را با یک یا دو شاخص دیگر ترکیب میکنند. در ادامه درباره آن بیشتر صحبت خواهیم کرد؛ اگر هم قصد یادگیری بیشتر درباره انواع اندیکاتورها را دارید، به مقاله بهترین اندیکاتور ارز دیجیتال مراجعه کنید.
فهرست مقاله
Toggleدر این مقاله خواهید خواند:
- مقدمهای بر اندیکاتور MYC و کاربردهای آن
- آموزش تفسیر و استفاده از اندیکاتور MYC
- استراتژیهای معاملاتی در اندیکاتور MYC
- راهاندازی و تنظیم اندیکاتور MYC در سایت تریدینگ ویو
- سؤالات متداول
مقدمهای بر اندیکاتور MYC و کاربردهای آن
اندیکاتور MYCryptoradar که بهاختصار به آن MYC میگویند، به شما این امکان را میدهد تا با تحلیل دقیق خطوط روند، یک استراتژی قوی و سودآور را پیادهسازی کنید. خط روند نقش مهمی را در شاخص MYC ایفا میکند چرا که عملکرد کلی این اندیکاتور مبتنی بر تحلیل روند و نوسانگرهای تکانه است. این شاخصِ نوسانگر بهخوبی صعودی و نزولی بودن روندها را پیشبینی کرده و مشخص میکند که تا چه زمانی روند موردنظر ادامه خواهد داشت؛ بنابراین میتوان گفت که اندیکاتور MYC، یک اندیکاتور تشخیص روند است.
این شاخص جذابیتها و کاربردهای بسیاری دارد، اما از مهمترین کاربرد آن میتوان به دقت بالا در تشخیص نقاط ورود و خروج معرفی کرد که به معاملهگر کمک میکند تا اندازه اهرام یا موقعیت معاملهی خودش را به خوبی تشخیص دهد و محاسبه کند. این شاخص نشان میدهد که اگر روند قیمت به سمت بالا حرکت کند، احتمالاً شاهد یک سیگنال بلند یا برعکس خواهیم بود.
اندیکاتور MYC با استفاده از اسیلاتور مومنتوم و تحلیل خط روند، جهت نوسانات قیمتی و صعودی و نزولی بودن ارز دیجیتال موردنظر را مشخص میکند. ترکیب این ابزارها با یکدیگر باعث میشود تا معاملهگر نتایج دقیقتری را دریافت کند. در حقیقت سرمایهگذاران با تحلیل خط روند، میتوانند سود بیشتری کسب کنند و سیگنالهای ارز دیجیتال خرید و فروش دقیقتری داشته باشند.
آموزش تفسیر و استفاده از اندیکاتور MYC
همانطور که گفته شد، اندیکاتور MYC یک شاخص نوسانگر است که نقاط تغییر روند را شناسایی و به معاملهگر اطلاع میدهد تا بتواند سرمایهگذار سودآور و خوبی داشته باشد. معاملهگران در بازار ارزهای دیجیتال معمولاً از این اندیکاتور در کنار شاخصهای دیگری همچون اندیکاتور شاخص قدرت نسبی (RSI) استفاده میکنند تا دقت سیگنالهای خریدوفروش شاخص MYC بالا برود و کمتر در آنها خطا وجود داشته باشد.
یکی از کاربردهای ویژه اندیکاتور MYC، استفاده از آن برای سودآوری در معاملات کوتاهمدت (۱۵ دقیقهای یا ساعتی) و معاملات بلندمدت (روزانه) است. در استفاده از اندیکاتور MYC پیشنهاد میشود که از نمودارهای ساعتی استفاده کنید تا نتایج بهتری به دست آورید. همچنین بهتر است که در هنگام استفاده از این شاخص، آمار اندیکاتور RSI را نیز با دقت بررسی کنید تا بتوانید جهت روند را بهدرستی تشخیص دهید.
اندیکاتور MYC در یک پنجرهی جداگانه در زیر نمودار قیمتی نمایش داده میشود. در این پنجره دو خط طوسی و سبزرنگ که بیانگر خطوط شاخص استوکاستی هستند وجود دارد. اندیکاتور استوکاستیک، یک اندیکاتور مومنتوم است که وضعیت سهم را بر اساس محدوده قیمت در یک دوره زمانی معین (معمولاً یک دوره 14 روزه) نشان میدهد. پس از آن در نمودار اندیکاتور MYC، دو خط سیاه و زردرنگ نیز مشاهده میکنید که متعلق به خطوط شاخص RSI هستند. تمامی این خطوط در محدودهی بین 0 تا 100 در نوسان هستند.
استراتژیهای معاملاتی در اندیکاتور MYC
در اندیکاتور MYC میتوان از دو استراتژی معاملات کوتاه و بلندمدت استفاده کرد که هرکدام مزایای و استفادههای خود را دارند و به شرح زیر هستند:
استراتژی معاملاتی کوتاهمدت
از اندیکاتور MYC به طور خاص برای گرفتن سود بالا در معاملات کوتاهمدت استفاده میشود. برای اینکه از این نوسانگر استفاده کنید، ابتدا باید تایم فریم خود را مشخص کنید و به سطوح حمایت و مقاومت توجه ویژهای داشته باشید. در استراتژی کوتاهمدت معمولاً از تایم فریمهای ساعتی استفاده میکنند و پس از آن در صورت برقرار بودن شرایط زیر اقدام به خرید در معاملات کوتاهمدت میکنند:
- منحنیهای سبز و خاکستری به بالای ناحیه قرمزرنگ (بالای سطح ۲۰) برسند.
- خطوط هر دو نوسانگر به سمت بالا حرکت کنند.
- خط مشکی RSI در بالای خط زرد و در محدوده سطح ۵۰ قرار داشته باشد.
- خطوط زرد و سیاه دارای شیب مثبت باشند.
زمانی که خطوط سبز و خاکستری به بالای سطح ۸۰ برسند و پس از مدت کوتاهی دوباره به زیر ۸۰ برگردند؛ میتوانید از معامله خارج شوید.
استراتژی معاملاتی بلندمدت
در معاملات بلندمدت از اندیکاتور پارابولیک سار بهعنوان یک اندیکاتور کمکی در کنار MYC استفاده میکنیم. با این کار، موقعیتهای مناسبی برای کسب سود بیشتر به دست خواهیم آورد. برای شروع، ابتدا پارابولیک سار را روی چارت فعال کنید. با این کار، نقاط آبی پارابولیک سار روی چارت ظاهر میشوند. برای معاملات بلندمدت معمولاً از تایم فریم روزانه استفاده میشود. شرایط سیگنال خرید در معاملات بلندمدت به شرح زیر است:
- نقاط پارابولیک سار زیر کندل سبز قرار بگیرند.
- خطوط سبز و خاکستری (هر دو) به سمت بالای ناحیه ۲۰ حرکت کنند.
- خط مشکی RSI به سمت بالا متمایل شده و در محدوده نزدیک سطح ۵۰ نوسان کند.
اما چه زمانی از معامله خارج شویم؟ برای خروج از معامله و سیگنال فروش تا زمانی که روند صعودی است صبر کنید. در ادامه، هرگاه شرایط زیر حاکم شد از معامله خارج شوید:
- خط مشکی RSI به سمت پایین حرکت کند.
- نقاط پارابولیک سار بالای کندلها قرار بگیرند.
- خطوط سبز و خاکستری به سمت زیر سطح ۸۰ حرکت کنند.
نکات مهمی که برای داشتن سرمایهگذاری پرسود باید رعایت کنید
آگاهی و رعایت یکسری نکات و مسائل در هنگام استفاده از اندیکاتور MYC به شما کمک میکند تا معاملات پرسودتر و ایمن داشته باشد و به خاطر اشتباهات و سهلانگاریها سرمایهاش را از دست ندهد. این نکات به شرح زیر هستند:
- از شاخصهای مناسبی در کنار اندیکاتور MYC استفاده کنید.
- به احساسات بازار توجه کنید.
- مدیریت ریسک را فراموش نکنید.
- ارز دیجیتالی برای معامله انتخاب کنید که ارزش سرمایهگذاری داشته باشد.
- داشتن دانش معامله بسیار ضروری است.
راهاندازی و تنظیم اندیکاتور MYC در سایت تریدینگ ویو
برای این کار باید به سایت تریدینگ ویو مراجعه کنید و پس از باز کردن صفحه معاملاتی آن، روی Indicators که در بالای چارت قرار گرفته است کلیک کنید. در صفحهای که باز میشوید کافی است که در قسمت جستجو عبارت MYC را وارد کنید. پسازآن شما باید در قسمت شاخصهای یافت شده یکی از شاخصهای MYCryptoradar را که مشاهده میکنید انتخاب کنید. در این آموزش [Coingrats]RSI Divergence + StochRSI را انتخاب کنید.
پس از انتخاب اندیکاتور MYC، خواهید دید که نمودار این شاخص در زیر چارت قیمتی برای شما فعالشده که خطوط آن به شکل زیر مشخص شده سات. با بردن نشانگر موس روی اندیکاتور که بهاختصار در اول آن MY نوشته شده، گزینه چرخدنده که در واقع تنظیمات (Settings) ما است، نمایش داده میشود. میتوانید تنظیمات این شاخص را از حالت پیشفرض به حالتهای دلخواه تغییر دهید. زمانی که وارد بخش تنظیمات اندیکاتور حجم تعادلی میشوید با دو بخش Input و Style روبهرو خواهید شد.
در قسمت Input شما میتوانید تغییرات زیر را اعمال کنید:
- در این قسمت شما میتوانید تنظیمات خطوط MYC و RSI و تایم فریم را مشخص کنید.
و در قسمت Styles میتوانید تغییرات زیر را اعمال کنید:
- در این قسمت شما میتوانید رنگ خطوط را تغییر دهید.
جمعبندی
اندیکاتور MYC همچون سایر اندیکاتورها، یک شاخص بسیار کمککننده است؛ اما این به معنای گرفتن نتایج قطعی نیست. هرچقدر شما نکات گفته شده را با دقت بیشتری رعایت کنید؛ احتمال دریافت سیگنالهای قویتر بیشتر میشود و خطا در سیگنالها کمتر میشود. در هنگام استفاده از اندیکاتورها فراموش نکنید که باید حواس خودتان را جمع کنید و سایر اندیکاتورها را با این شاخص ترکیب کنید.
سؤالات متداول:
آیا اندیکاتور MYC نسبت به سایر شاخصها بهتر است؟
اندیکاتور MYC شاخص خوبی است، اما بدان معنی نیست که از همه اندیکاتورهای موجود بهتر است. این شاخص نیز مانند همهی اندیکاتورها مزایا و معایب خود را دارد.
چند نوع استراتژی معاملاتی در اندیکاتور MYC وجود دارد؟
دو استراتژی معاملاتی بلند و کوتاهمدت وجود دارد که سرمایهگذاران میتوانند بسته به نیاز و برنامه سرمایهگذاری خود یکی را انتخاب کنند.
آیا از شاخص MYC میتوان به تنهایی استفاده کرد؟
امکان استفادهی تکی از این شاخص وجود دارد، اما توصیه نمیشود و بهتر است که از این شاخص در کنار سایر اندیکاتورها استفاده و آنها را باهم ترکیب کنید.