video thumb

عدم عرضه‌ لیبرای فیس‌ بوک در بزرگ‌ترین بازارهای جهان

برخلاف اعتقاد بسیاری از منتقدان صنعت ارزهای دیجیتال، لیبرای فیس بوک، هرگز باعث نابودی بیت ‌کوین (BTC) نخواهد شد. در واقع، این ارز دیجیتال جدید مارک زاکربرگ (Mark Zuckerberg) و همکارانش، حتی در برخی از بزرگ ‌ترین بازارهای جهان نیز عرضه نخواهد شد.

هند همچنان از ارزهای دیجیتال و لیبرا بیزار است

به نظر می‌ رسد که این غول رسانه‌ های اجتماعی در جهان قصد ندارد که کیف ‌پول ارز دیجیتال خود یعنی کالیبرا (Calibra) را در کشور هند راه‌ اندازی کند، چرا که مقامات بلند پایه‌ی این کشور همچنان به شکل‌ های مختلفی نسبت به صنعت ارزهای دیجیتال بدبین هستند، به ویژه آن دسته از ارزهای دیجیتالی که توسط یک شرکت بزرگ چند میلیارد دلاری آمریکایی ساخته و کنترل شوند.

سخنگوی فیس بوک در گفتگو با بلومبرگ، به طور جدی عرضه‌ی لیبرا در هند را رد کردو گفت:

هیچ برنامه‌ ای برای عرضه‌ی کیف ‌پول کالیبرا در کشور هند وجود ندارد. همانطور که احتمالا می‌ دانید، در کشور هند محدودیت ‌هایی وجود دارد که باعث شده عرضه‌ی کالیبرا در حال حاضر امکان‌ پذیر نباشد.

این امر می ‌تواند ضربه‌ی بزرگی به فیس ‌بوک باشد، زیرا طبق داده‌های ارائه شده توسط پلت‌فرم Statista، کشور هند با داشتن بیش از ۳۰۰ میلیون کاربر، یکی از بزرگ ‌ترین بازار‌های پیش روی فیس ‌بوک به شمار می رود. با در نظر گرفتن این تعداد، می ‌توان گفت که اگر کاربران فیس ‌بوک هند یک کشور را تشکیل می ‌دادند، این کشور به پنجمین کشور پر جمعیت جهان تبدیل می ‌شد. تنها سه کشور دیگر در جهان وجود دارد که بیش از ۱۰۰ میلیون کاربر فیس بوک دارند.

سیاستمداران هندی و بانکداران مرکزی این کشور همچنان نسبت به صنعت ارزهای دیجیتال جبهه گرفته و هرگونه دخالت در دارایی ‌های دیجیتال توسط بانک ‌ها و مبادله‌ی آنها توسط مشتریان و به واسطه‌ی ارز فیات، ممنوع اعلام شده است. سوبهاش گارگ (Subhash Garg)، وزیر امور اقتصادی هند نیز عنوان کرده که این کشور با حضور یک ارز دیجیتال خصوصی کنار نخواهد آمد.

این مشکل در سایر مکان‌ ها نیز اتفاق می افتد

هند یک بازار بزرگ بالقوه است، این کشور نیز همانند چین، پلتفرم رسانه ‌های اجتماعی فیس ‌بوک را به طور کلی ممنوع اعلام کرده است. همانطور که اخیرا توسط NewsBTC گزارش شده است، بانک مرکزی یا همان بانک خلق چین (PBoC) در رابطه با دارایی‌ های دیجیتال متمرکز مبتنی بر دلار آمریکا که توسط غول‌ های فناوری آمریکایی کنترل می‌ شوند، ابراز نگرانی کرده است.

به احتمال زیاد نسخه‌ی معادل فیس ‌بوک در چین که WeChat نام دارد نیز ارز دیجیتال خود را برای رقابت با لیبرا توسعه خواهد داد. البته این نرم‌ افزار همانند غول تجارت الکترونیک کشور چین یعنی شرکت Alibaba، در حال حاضر پلتفرم پرداخت دیجیتال خودش را دارد. بنابراین، می ‌توان گفت که بیش از یک میلیارد کاربر دیگر نیز به ارز دیجیتال فیس ‌بوک دسترسی نخواهند داشت.

در حال حاضر واکنش‌ های بسیار تندی را نسبت به ارز دیجیتال لیبرا که قرار است تا در سال آینده به صورت رسمی رونمایی شود، شاهد هستیم و بسیاری از قانون‌ گذاران در سراسر جهان هشدار داده ‌اند که اگر لیبرا عرضه شود، ممکن است که با مقررات سخت‌گیرانه‌ ای مواجه شود.

در کشور تایلند نیز بورس اوراق بهادار این کشور (SET) نیز در نظر دارد تا استیبل کوین خود را جهت استفاده‌ی داخلی پیش از عرضه در منطقه راه اندازی کند. براساس گزارشات منتشر شده توسط رسانه‌ های داخلی تایلند، مقامات قانون‌ گذاری این کشور نیز نسبت به عرضه‌ی لیبرا ابراز نگرانی کرده‌اند. پاکورن پیتاواتچی (Pakorn Peetathawatchai)، رئیس فعلی بورس اوراق بهادار تایلند در این باره عنوان کرد:

اعتماد مردم چیزی است که لیبرا یا هر نوع ارز دیجیتال دیگری نمی ‌تواند از بانک‌ها سرقت کند. ما چطور می‌توانیم به واسطه ای اعتماد کنیم که توسط هیچ قانون‌ گذاری نظارت نمی‌ شود.

گفتنی است؛ فهرست کشورهایی که در مورد ارز دیجیتال تحت کنترل فیس بوک و تمام داده های تراکنشی همراه با آن نگران هستند، روز به روز در حال گسترش می باشد.

جشنواره در بلاگ
خرید تتر در بلاگ
پرفکت مانی در بلاگ